Profimedia
Rachel Goodwin

Vizažistica Emme Stone dijeli beauty savjete za crvenokose

Jednostavna satenska haljina boje vina, tamno-crvena na usnama i vatrena nijansa kose bile su dobitna kombinacija za glumicu Emmu Stone na londonskoj premijeri filma "La La Land". Iako se i inače priča o njezinim besprijekornim modnim odabirima, ovog puta u fokusu je bila šminka za koju je zaslužna vizažistica Rachel Goodwin koja zna sve tajne najboljih beauty lookova za one s riđom kosom.

Glavna zvijezda ljubavne drame "La La Land", koja je nedavno osvojila svoj prvi Zlatni globus zahvaljujući filmu u kojem ponovno glumi uz bok kanadskom glumcu Ryanu Goslingu, ponovno je zablistala na crvenom tepihu zahvaljujući slip haljini brenda The Row i svojoj šminkerici Rachel Goodwin koja je puna savjeta za crvenokose.

Emma Stone attending a gala screening for La La Land held at Ham Yard Hotel, London.  Picture date: Thursday January 12th, 2017., Image: 310659187, License: Rights-managed, Restrictions: WCDIRECT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Za londonsku premijeru koristila je tekući puder s laganom formulom kojim se postiže svjež izgled i mrvu rumenila na obrazima. S obzirom na to da je odlučila naglasiti usne tamnocrvenim ružem Nars Audacious Lipstick Liv, istaknula je samo trepavice i obrvama dodala malo boje.

Profimedia

- Emma je nosila jednostavnu slip haljinu brenda The Row što me podsjetilo na tip haljina koje su modeli nosili na partyje u devedesetima. Manekenke Shalom Harlow i Kate Moss u to su vrijeme osvajale u najjednostavnijim komadima. To me inspiriralo da naglasim usne jer je tamnocrveni ruž istovremeno šik i ostavlja dojam buntovništva - otkrila je Rachel Goodwin.

Deborah Milano Dream Look maskara (76,90 kn); MAC duo rumenilo (211 kn); Lancome ruž za usne (258 kn), NYX Total Control Drop puder (14$, u hrvatsku trgovinu stiže u ožujku)

Za sve crvenokose ili one koje to tek planiraju postati upečatljiv ruž na usnama, osobito u nekom od tonova crvene, idealno je rješenje za večernje izlaske, dok su nježne bež i tople smeđe nijanse odličan izbor za svaki dan.

Profimedia

Vizažistica Goodwin zaslužna je i za beauty look Emme Stone na nedavno održanoj dodjeli Zlatnih globusa gdje je, nadahnuta kreacijom kuće Valentino, odabrala nešto nježniji make-up, ali da joj je crvena ipak omiljena pokazala je na premijeri najiščekivanijeg filma u Parizu - a ovog puta svoje je mjesto vatrena nijansa našla i na očima.

Profimedia

- Zaboravite na ono što vam svi govore da bi trebali i odaberite ono što se vama sviđa. Make-up bi trebao biti zabavan i zbog toga se sa šminkom treba poigrati, a ne pratiti pravila - poručila je za kraj glumičina vizažistica.

Linker
23. travanj 2024 16:05