Hit proizvod

Vedrana Tomić usrećila brojne Hrvatice: Osmislila je make-up koji ženama uvelike olakšava život

I sami znate da bez obrva naše lice ne bi izgledalo dobro niti privlačno. Obrve mu daju okvir pa je važno ovim dlačicama posvetiti pažnju koju zaslužuju. Kako nije bila zadovoljna ponudom proizvoda za obrve na tržištu, jedna Splićanka osmislila je svoju olovku i ulje za obrve.

Vedrana Tomić već deset godina bavi se kozmetičkim uslugama i obožava svoj posao. Prvenstveno zato što je opušta i osjeća se kao da je ponovo tinejdžerka koja otkriva sebe i svijet.

Ova vrijedna Splićanka odlučila je da njezine sugrađanke, ali i sve Hrvatice, od sada budu još ljepše i dotjeranije pa je osmislila svoju olovku i ulje za obrve.

image
CHIX ulje i olovka uvelike olakšavaju život.
IRIS BAN

Čitajte i: Milanska škola make-upa: Vizažistica iz Umaga otkriva kako je uspjela u svjetskoj prijestolnici mode

"Od kada sam krenula s oblikovanjem obrva, istražujem najbolji materijal za rad, a to je pored konca, češlja i profesionalnih škarica zapravo materijal za popunjavanje oblika. U jednom smjeru razmišljanja, to bi bio proizvod koji njeguje i hrani dlačice, a s druge strane olovka/sjenilo za instant efekt popunjavanja. Kolegica i ja godinama smo isprobavale razne proizvode svjetskog tržišta i svaki ima neku prednost, ali niti jedan sve zajedno. Točno smo znale što nam treba, a te jedinstvene formule nije bilo za kupiti. Tako sam zaključila da moram nešto poduzeti i napraviti proizvod koji ćemo koristiti u svakodnevnom uređivanju obrva“, kazala je Vedrana Tomić čija je olovka za obrve uistinu posebna.

image
Vedrana Tomić u kozmetičkom poslu već je deset godina.
IRIS BAN

"To je profesionalna olovka za obrve, proizvedena na temelju rada u threading baru. Riječ je o najprirodnijoj nijansi koja odgovara velikom broju klijenata. Ugrađeni češalj je vrhunske čvrstoće jer s njim radimo stalno te nam služi za nijansiranje boje do željene jačine tona. Sama olovka se razlikuje od svih koje sam prije koristila. Naime, olovke su inače ili čvrste/suhe ili mekane/masne. Prvima je plus što dulje ostaju na koži dok je drugima plus lakše nanošenje.

image
CHIX threading bar olovka dolazi u nijansi koja odgovara većini klijenata.
IRIS BAN

Naša olovka je kombinacija - lako se nanosi i dugotrajna je. Također je i vodootporna, ne sadrži parabene, nije testirana na životinjama te je veganski proizvod", objašnjava ova poduzetna Dalmatinka koja je uz olovku osmislila i ulje za obrve.

Ulje njeguje i potiče rast obrva

Svakodnevno se susrećemo s previše počupanim ili rijetkim obrvama, a najbolja hrana za takve dlačice je ricinusovo ulje. Vedrana ga je odlučila dodatno obogatili vitaminima te pojačati efekt prodiranja u dlačicu. Ulje 'Brow booster' zapravo je vrlo jednostavno za primjenu, a redovitim korištenjem zadržavate mladenačku gustoću dlačica.

Čitajte i: Kreativni direktor Diora tvrdi da kvalitetan puder ženi može promijeniti život: Donosimo novitete koji zlata vrijede!

image
CHIX Brow Booster njeguje i hrani dlačice obrva.
IRIS BAN

Vedranina olovka za obrve ima rok od čak tri godine, a gramaža je teža od većine olovaka na tržištu. Rok trajanja je dulji zbog prirodnog, a ne sintetičkog voska. Samim tim proizvod je nešto skuplji, ali i znatno kvalitetniji. Naime, sve što stavljate na kožu, ona to upija pa je stoga i važno razmišljati što stavljate na svoje lice.

"Važno je koristiti kvalitetnu kozmetiku. Najbolji primjer je paraben, koji se još uvijek koristi u proizvodnji kozmetičkih preparata kao konzervans, a koji je štetan za reproduktivno zdravlje jer djeluje na hormonski balans. Neke su studije povezale djelovanje parabena s karcinomom dojke", upozorava Vedrana.

image
CHIX ulje i olovka koriste se u CHIX threading barovima diljem Hrvatske.
IRIS BAN

Olovka i booster dostupni su u poslovnicama CHIX threading bar, ali moguća je i online kupovina. CHIX threading barovi nalaze se u svim većim hrvatskim gradovima na čak deset lokacija, ali sve detalje možete dobiti na stranici www.chix.hr.

Linker
12. travanj 2024 09:37