Must have ovog ljeta!

Usnice na sunce! Rihanna zna da nije bitno je li prozirno ili u boji - važno je da se sjaji

Od svih trendova ranih dvijetisućitih koji su se vratili na velika vrata, konačno je došlo na red i sjajilo za usne.

Sada kada nam se ljeto vratilo, kada su mjere pandemije popustile i kada uživamo na otvorenom - pravo je vrijeme da ukrasimo naše usne, da ih istaknemo, mazimo i pazimo - nakon preduge zime za vrijeme koje su najčešće bile pokrivene. Jedan se proizvod nameće kao apsolutni must-have ove sezone - lip gloss.

Sa svim trendovima koji se u pravilnim vremenskim ciklusima vraćaju s kraja devedesetih i početka dvijetisućitih posebno mjesto zauzima i - sjajilo za usne. Ta sjajna, ljepljiva i sočna tekućina spremljena u bočici ili tubi koje su gotovo sve djevojke marljivo nanosile na usta tijekom cijelog dana i noći ponovno je hit. Bilo da su prozirne, u boji ili s glitterom - bitno je da se usne sjaje.

Sve žene koje su devedesetih i dvijetisućitih išle u školu sjećaju se da je tubica ili bočica sjajila bila obavezan asesoar koji se često čuvao u pernicama ili školskoj torbi. Dečki su često negodovali zbog tog ‘ulja‘ na ustima, ali djevojke do danas gaje posebne simpatije prema tom komadu šminke.

Čitajte i: Šminka i more ne idu zajedno, no pomoću ove metode zadržite "wow" efekt trepavica i na plaži!

Zna to i Rihanna, najveća poduzetnica među glazbenicama, sa svojim Fenty Beauty proizvodima pokorila je svijet kozmetike, a sada s početkom ljeta glavni joj je hit sjajilo odnosno Gloss Bomb Heat. Riri je svoju liniju upakirala u klasičnu bočicu s četkicom na aplikatoru, nije se odlučila za neku verziju tubica.

Uskladiti ostatak makeupa

Nudi sedam kremastih nijansi u boji od ružičaste i bež, do tamno crvene. Kao i obično Rihanna je sama sebi najbolji model za reklamiranje. Ostatak makeupa također je visokog sjaja, tako je oči obrubila olovkom te na kapke nanijela sedefasto sjenilo. Kožu na obrazima istaknula je bronzerom.

Brzinsko nanošenje, za koje nije potrebno gledati u ogledalo idealno je za boravak na plaži ili tijekom ljetnog izlaska na neku od terasa, u sekundi podiže cijeli look na novu razinu, a idealno odgovara preplanulom tenu. Zato odaberite nijansu koja vam najviše komplimentira ten i uživajte u sjajnim danima pred vama.

No i druge kozmetičke kuće ljeto su dočekale spremne svojim hidratantnim i ne ljepljivim sjajilima. Neke, poput Clarinsa, svoju kolekciju tekućih ‘boja‘ za usne reklamiraju i kao - otporne na maske. Jer, u zatvorenom i dalje moramo boraviti, a tamo maske moramo nositi.

Linker
19. travanj 2024 11:14