Profimedia
Izbliza je ljepše!

Svi beauty lookovi s ovogodišnjih Oscara koje morate zapamtiti

Sati i sati mukotrpnih priprema kako bi zvijezde na crvenom tepihu izgledale besprijekorno su se isplatili.

Zahvaljujući brojnim stručnjacima; vizažistima i frizerima te proizvođačima kvalitetne kozmetike, ovim ćemo se fotografijama inspirirati. Nakon pretresa najljepših haljina, najslađih filmskih parova, najzgodnijih muškaraca, najemotivnijih trenutaka, u nastavku donosimo najbolja beauty izdanja s dodjele nagrade Oscar.

Emma Stone

Profimedia

Holivudske kovrče Emme Stone savršeno su se uklopile u zlatne nijanse na očima te jači crveni ruž na usnama.

Dakota Johnson

Napola svezana - napola raspuštena kosa i make-up neutralnih boja zaokružili su all natural večernji look Dakote Jonhson.

Michelle Williams

Profimedia

Ultra kratku blond pixie frizuru idealno upotpunjuju nježne ružičaste nijanse, a to zna i Michelle Williams koja je tome dodala umjetne trepavice i dodatno naglasila oči.

Nicole Kidman

Profimedia

Uz lagano podignutu kosu, Nicole Kidman je svoju aristokratsku put naglasila usanama u crveno-narančastoj nijansi i dvostrukim nanosom maskare.

Chrissy Teigen

Profimedia

Uredno skupljena kosa u centriranu punđu s pramenom na licu u kombinaciji sa smeđim, neutralnim i brončanim nijansama naglasili su svijetlu odjevnu kombinaciju tamnopute Chrissy Teigen.

Ruth Negga

Profimedia

Crvenu Valentino haljinu Ruth Negga je naglasila jačim make-upom u tamnocrvenim tonovima. Sakupljena kosa s decentim rajfom kao komadom nakita dobro su se uklopili u bezvremenski elegantni stil.

Charlize Theron

Profimedia

Niski repić s podignutim pramenom iznad čela bili su pomalo retro odabir frizure Charlize Theron. Make-up u prirodnim i svjetlucavim tonovima u prvi je plan stavio statement naušnice kao nosioce ovog beauty looka.

Hailee Steinfeld

Profimedia

Čokoladni smokey eyes, neutralne usne i lagani bronzer naglasili su klasično skupljenu kosu Hailee Steinfeld.

Brie Larson

Profimedia

Lagane kovrče i kosa skupljena na jednu stranu te zemljani tonovi na očima i crvene usne zaokružili su beauty look Brie Larson.

Isabelle Huppert

Profimedia

Lagano razbarušena valovita kosa skupljena iza jednog uha otkrila je statement Repossi naušnicu Isabelle Huppert. Ovaj detalj pratili su ruž u nijansi bobičastog voća i svjetlucavo sjenilo na očima.

Jessica Biel

Profimedia

Zlatnoj haljini idealan dodatak bila je zanimljiva ogrlica na resice, a tome je Jessica Biel dodala make-up u lagano narančastim i ružičastim nijansama make-upa.

Taraji P Henson

Profimedia

Za potpuni vamp look Taraji P Henson je uskladila fenom prosušeni bob sa svjetlucavim smokey eyes efektom na očima i usanama u boji magente.

Linker
17. travanj 2024 12:26