Arimed
Make-up tutorijal

Sjajilo za usne i metalik sjenila apsolutni su must-have ljeta

Rose gold nijanse i svjetlucave teksture naglasit će preplanuli ten, a licu dati svjež i zavodljiv izgled. Donosimo video tutorijal koji će vam pomoći da korak po korak ponovite postupak šminkanja s trendi nijansama i teksturama.

Ljetna šminka za večernje prilike nikad nije bila zabavnija!

Ove godine u modi su metalik sjenila u nekoliko nijansi, poigravanje s ružičastim i crvenkastim tonovima koji lijepo pristaju i svijetlim i tamnim očima te lijepo iscrtane obrve koje predstavljaju okvir lica.

Kad su usne u pitanju, na velika vrata vratila su se sjajila, koja ćemo nadolazećih nekoliko mjeseci bez ustručavanja nanositi preko mat ruževa koje smo skupljali proteklih godina.

Boje su sočne, laskave i zavodljive, a krajnji dojam je u isto vrijeme senzualan i sladak.

Arimed

Za čitateljice portala Gloria.hr, edukatori iz Učilišta Arimed kreirali su 'sweet look' te pripremili tutorijal koji će vam pomoći da bez problema cijeli proces ponovite na svom licu!

"Sweet make-up palete postale su hit ovog ljeta, a složit ćete se da nema bolje kombinacije od rose gold nijansi i osunčane kože! Upravo smo te slatke, bombonaste nijanse koristili su za trendi make up koji će dodatno naglasiti brončanu put", objasnili su nam iz Arimeda.

Shimmer sjenila svijetlih nijansa ružičaste kombinirajte s ljubičastom u vanjskom dijelu kapka, a upravo ti tamniji tonovi ovom make upu daju efekt drame koji volimo. Oko uokvirite predimenzioniranim trepavicama koje će vizualno dodatno otvoriti pogled. Dodatan sjaj roskastih obraza postignite s neizostavnim highlighterom koji se nanosi na vrhove jagodičnih kostiju, nos i središnji dio gornje usne. Uz ovako našminkane oči, ruž neka bude neutralne, svjetlije boje kako biste na najbolji način zaokružili ovu slatku, ljetnu make up priču.

Linker
20. travanj 2024 13:15