Savršen spoj!

Ovo je lista preparata zaslužna za savršen ten Beckhamove snahe!

Kozmetička torbica Nicole Peltz Beckham trenutačno je glavna tema među stručnjacima za ljepotu koji hvale njezin prirodni make-up i besprijekoran ten.

Nakon što su objavljene fotografije njezine bajkovite svadbe s Brooklyn Beckhamom, glumica Nicola Peltz preko noći je postala modna i beauty ikona. Danima se secira svaki detalj njezine raskošne vjenčanice s potpisom talijanske modne kuće Valentino, a na red je sada došao i njezin make-up. Čak i kritičari mladog para, čije je vjenčanje stajalo nevjerojatnih 25 milijuna kuna, jednoglasni su da je mladenka na svom najvažnijem danu bila savršeno našminkana.

Plavokosa ljepotica ponosna je na njezinu svjetlu put, a kao najvažniji savjet za lijepu kožu ističe izbjegavanje sunca.

Portal E! istražio je beauty rutinu 27-godišnje gospođe Peltz Beckham koja tvrdi da su za njezinu blistavu kožu ponajprije zaslužni geni, a tek onda preparati.

Prema njezinim riječima, što se tiče njege na prvom mjestu joj je zaštita od sunca i zato svugdje sa sobom nosi EltaMD UV dnevnu hidratantnu kremu s zaštitnim faktorom 40.

Za skidanje šminke i održavanje kože čistom Nicole koristi micelarnu vodu Bioderma - Sensibio - H2O Makeup Remover Cleanser i Tea Tree Eyelid and Facial Cleanser, a na spavanje ne ide bez popularnih "zvjezdica" protiv akni Starface Hydro-Stars Compact.

Najskuplje dvije stvari među preparativnom Nicolinom kozmetikom su regenerirajuća krema Augustinus Bader The Cream PPC Cellular Renewal Cream te Augustinus Bader Cell Rejuvenating Priming hidratantna krema iz kozmetičke linije majke njezinog supruga Victorije Beckham.

Čitajte i: BUDUĆA SNAHA BECKHAMOVIH RASLA U OBILJU: TATA JOJ OBOŽAVA TRUMPA, NA POSJEDU IMAJU ČAK I ALBINO PAUNOVE

image

Nicola Peltz Beckham šali se da neke od krema za lice od nje često zna posuditi i njezin suprug Brooklyn.

BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I kad je u pitanju dekorativna kozmetika, Nicola vjeruje Viktorijinoj prosudbi te je odana njezinoj maskari za oči, olovkama za usne i bronzeru Victoria Beckham Beauty Matte Bronzing Brick. Glumica kaže da godinama upotrebljava i isti tekući puder Dior Forever Skin Glow Foundation SPF 15, a kako je priznala za Vogue, od njezine desete godine koristi korektor za prikrivanje prištića Clé De Peau Beauté Concealer SPF 27.

Dio Nicolinih "pomagača" za ljepotu su i ‘jastučići‘ za podočnjake te uvijač za trepavice.

U jednom od Vogueovih Beauty Secrets YouTube videa lijepa Brooklynova supruga povjerila je da mačkasti izgled oka, kojim je navodno osvojila mladog Beckhama i kakav je imala i na vlastitoj svadbi, ponajprije zahvaljuje šiljastom eyelineru.

Linker
19. travanj 2024 16:31