Instagram
oči u prvom planu

Odvažite se na ovaj beauty trend: Tuš u boji za najljepši pogled ovog proljeća

Vjerni smo crnoj boji kada je tuš za oči u pitanju, no ovog proljeća spremni smo za novitete koji će, iako se na prvu čine riskantnima, izgledati neodoljivo.

Jedna crta na očima u trenutku može promijeniti izgled i dati vam zavodljivi pogled. Tuš je zato uvijek jedan od omiljenih make-up saveznika koji se nalazi u gotovo svakoj kozmetičkoj torbici. Iako često zadaje probleme pri nanošenju, no uz malo prakse lako možete postati vični pri njegovom nanošenju.

Crna i smeđa boja klasične su nijanse koje su uvijek su izbor koji ostaje ako ne želite izlaziti iz zone komfora. No, proljeće je vrijeme za promjene pa se možete odlučiti i za neke novitete u svakodnevnoj make-up rutini. Kajal ili tuš za oči u boji jedan je od načina kako osvježiti izgled i dati očima novi sjaj. Retro plava, vibrantna ljubičasta ili svježa boja fuksije najpopularniji su izbor kada su u pitanju boje eyelinera. Uz boju na očima, ne morate se brinuti za ostatak šminke niti za boju ruža jer će svu pažnju ionako ukrasti vaš pogled. Plava boja najbolje će pristajati smeđim i plavim očima, a ljubičasta je izbor za zelenooke. Za posebno naglašeni look boju maskare uparite s bojom eyelinera.

Kako smo imali prilike vidjeti na modnim pistama, vizažisti se ne odlučuju samo za klasične linije već se njima poigravaju i čine različite oblike koji uokviruju oko. Takav izgled popularan je i na crvenom tepihu, a ako ga i sami želite nositi, pronašli smo nekoliko tuševa i kajala u boji koji su dostupni u ponudi make-up brendova.

PARIS, FRANCE - MARCH 04: A model walks the runway during the Giambattista Valli show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2019/2020 on March 04, 2019 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Giambattista Valli na pariškom Tjednu mode, jesen/zima 2019.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - DECEMBER 03: Amandla Stenberg attends Equality Now's Annual Make Equality Reality Gala at The Beverly Hilton Hotel on December 03, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Getty Images
Amandla Stenberg

MAC
MAC,

MAC
MAC,

Nyx
Nyx,

Nyx
Nyx,

Nyx
Nyx,

Nars
Nars, €25

Dior
Dior,

Dior
Dior,

Linker
19. travanj 2024 18:45