Napokon otkrila

Ne može bez njega: Jennifer Aniston otkrila što se krije iza njezinog blistavog izgleda

Slavna ‘prijateljica‘ već godinama slovi za jednu od najljepših žena na svijetu. Dapače, Jen koja je početkom veljače proslavila 53. rođendan, može se pohvaliti mladolikim izgledom, a nedavno je sama ponudila odgovor na pitanje u čemu je njezina tajna.

I ne, nije u pitanju nova ljubav kako su neki odmah pretpostavili. A ponajmanje obnovljena veza s bivšim suprugom Bradom Pittom za što godinama navijaju njihovi obožavatelji.

Za zategnutu i sjajnu kožu holivudske zvijezde zadužen je jedan od omiljenih saveznika mnogih žena - serum. Uvid u njezin beauty ritual medijima je dala sama Jen koja je nedavno objavila fotografiju sa seta američke televizijske drame The Morning Show. Jennifer u njoj glumi jednu od glavnih ženskih uloga, a na fotografiji se jasno vidi niz proizvoda koje koriste njezin stilist za kosu Chris McMillan te osobna vizažistica Angela Levin.

image

Za zategnutu i sjajnu kožu holivudske zvijezde zadužen je Serum Stick By Tatcha

SHUTTERSTOCK

Urednici rubrike o njezi i ljepoti u američkom magazinu Us Weekly odmah su među preparatima prepoznali popularnu ljubičastu bočicu. Riječ je o serumu Tatcha u čiju se učinkovitost zaklinju mnoge slavne dame. Njegova glavna prednost u odnosu na druge serume je što dolazi u koncentriranom, čvrstom obliku, a kako naglašava proizvođač, formula je napravljena za holivudsku A-listu glumica poput Aniston.

Čitajte i: Pjevačica lansirala liniju kozmetike, a podršku joj je odmah dala i slavna reality zvijezda

Jedan od njegovih čarobnih sastojaka je matičnjak uzgojen na najvišim vrhovima u Japanu. Upravo taj matičnjak poznat je zbog svoji anti-age svojstava, a uz to kožu čuva od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem. Serum Stick By Tatcha preporuča se i za rješavanje suhe kože, a posebice za njegu područja oko očiju i bore smijalice.

Glumica ga koristi i kao podlogu prije nanošenja make-upa što i jest jedna od njegovih funkcija s obzirom na to da sprječava nakupljanje šminke u porama.

Dobra vijest je da se svi Tatcha proizvodi dostavljaju i u Hrvatsku, a cijene su više prilagođene "običnim" kupcima nego slavnima i bogatima.

image

Jedan od njegovih sastojaka je matičnjak uzgojen na najvišim vrhovima Japana

AMAZON

Nakon što je Jennifer objavila fotografiju na kojoj se vidi prepoznatljiva bočica sa serumom, vlasnici te kozmetičke linije zadovoljno trljaju ruke jer dobro znaju da mogu računati na znatan skok prodaje. Poznato je da Jen sve što dotakne pretvori u zlato zbog čega je ove jeseni lansirala i vlastiti brend proizvoda za njegu lica, tijela i kose LolaVie.

Linker
11. travanj 2024 12:03