TAJNA DOBROG MAKE UP-a

Matira sjaj, a hidratizira suhe dijelove lica: Tri savršena pudera za mješovitu kožu!

Predlažemo vam tri tekuća pudera kojima ćete postići ‘wow‘ efekt na mješovitoj koži lica!

Pojačano lučenje sebuma kože na T-zoni i dehidracija kože obraza prvi su simptomi mješovite kože - možda najizazovnije što se tiče njege i make up-a. Ljeti ova vrsta kože može postati posebno masna, dok se u zimskim mjesecima suhi dijelovi mogu perutati i iritirati. Osim što je prava muka pronaći idealnu kremu koja će umiriti lučenje sebuma na masnim zonama i hidratizirati suhe dijelove, još je teže pronaći dobar puder.

Donosimo vam tri tekuća pudera za mješovitu kožu u koje se kunu kozmetičari i make up artisti.

image
Tajna dobre šminke krije se u dobroj podlozi.
PEXELS

Svaki od ovih tekućih pudera jednostavno se nanosi i blenda, a osim toga što će masne zone držati pod kontrolom, šminku će zadržati postojanom zbog čega ga nije potrebno dodavati kroz dan.

Čitajte i: Proizvod koji odradi ‘pola zadaće‘, ali samo ako ga znate koristiti! Evo kako pravilno nanijeti primer

Podloga je najvažnija!

Prije bilo kakvog nanošenja pudera kožu trebate dobro pripremiti - očistiti ju prikladnim čistačima za lice i nanijeti kremu, a dobro je i koristiti primer koji će ujednačiti lice.

Kada ste riješili bazu za šminku, red dolazi na puder! Mješovita koža treba puder koji se neće "lijepiti" za suhe, isušene mrlje na licu, a da pritom ne poveća višak ulja koje se pojavljuje na T-zoni. Prozračna tekstura koja ne ostavlja osjećaj težine na koži i koja ne zatvara pore, idealna je za vas koji se borite s problemom kombinirane kože lica.

Catrice 24h Made To Stay

Jedan od takvih je vodootporan tekući puder Catrice 24h Made To Stay visokih performansi koji je obogaćen antioksidans kompleksom, a uz to osigurava prekrivanje s mat efektom, ostavljajući osjećaj svježine na licu.

image
Catrice 24h Made To Stay tekući puder
CATRICE

Čitajte i: Poput Belle Hadid! Jedna pravilna crna linija dijeli vas od efekta liftinga

Cijena pudera je i više nego pristupačna, a prije samog nanošenja preporučuje se korištenje primera.

Clinique Even Better Makeup

Nakon originalnog Even Better pudera, Clinique je još prije dvije godine jednom od svojih najpopularnijih proizvoda dodao dašak hidratacije i prirodnog sjaja izbacivši Even Better Glow puder koji je instantno osvojio beauty svijet. Osim za mješovitu kožu, ovaj je puder pogodan i za suhu, a zahvaljujući odličnom prekrivanju i prirodnom završnom efektu, ten dobiva mladenački i svjež izgled. Na vama je samo da odaberete pravu nijansu.

image
Clinique Even Better Makeup tekući puder
CLINIQUE

MAC Studio Fix Fluid SPF 15

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 ujednačava lučenje sebuma zaglađujući suhe dijelove kože ostavljajući zdrav "mat" efekt, a rezultat je mekana koža ujednačena tena!

image
MAC Studio Fix Fluid SPF 15
MAC

"Patite li" od mješovite kože lica - jedan od ova tri prijedloga vašoj će koži i make up rutini biti spas!

Linker
05. ožujak 2024 18:06