REUTERS
DVIJE NIJANSE

Make-up trend: Ombre na usnama

Britanska pjevačica vratila se na posao nakon rođenja sina, ali ovog puta nije stala na pozornicu, već je prošetala modnom pistom – i najavila novi make-up trend.

Cheryl (34) je već godinama zaštitno lice brenda L'Oréal Paris pa je bila neizostavna članica ekipe na njihovoj reviji. Britanska pjevačica prošetala je pistom uz bok nekih od najljepših modela poput Doutzen Kroes, Winnie Harlow i Irine Shayk, ali i glumica Helen Mirren i Jane Fonda. Ipak, beauty brend je istaknuo svoju ambasadoricu i njene usne stavio u prvi plan. Popularni ombre, koji se prije nekoliko sezona nosio na kosi pa je nakon toga osvojio i odjevne predmete, sada se smjestio na usne – i izgleda odlično.

Crvenkasta nijansa na gornjoj, a tamnoljubičasta na donjoj usni privlačile su poglede, a takav tip šminkanja neupitno će naći svoje obožavateljice. Iako su prošlih godina među najpopularnijima bile boje poput plave, tamnoljubičaste i crne, za one odvažne sada je tu kombinacija koja će ih zamijeniti. Ipak, i za ruž na usnama u dva tona i dalje vrijedi pravilo koje je vrijedilo i za njih: s obzirom na to da se radi o vrlo upečatljivom make-upu, sa sjenilom, rumenilom i tamnim eyelinerom treba nježno.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 01: Cheryl attends Le Defile L'Oreal Paris as part of Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2018 at Avenue Des Champs Elysees on October 1, 2017 in Paris, France.  (Photo by Kristy Sparow/Getty Images)
Getty Images

Nove beauty trendove brend L'Oréal Paris je predstavio pomoću modnih kombinacija 19 različitih dizajnera, a Cheryl je zablistala u kreaciji milanskog brenda Off-White.

Singer Cheryl presents a creation as she walks on a giant catwalk on the Champs Elysees avenue during a public event organized by French cosmetics group L'Oreal as part of Paris Fashion Week, France October 1, 2017. REUTERS/Charles Platiau
REUTERS

Linker
24. travanj 2024 12:26