Od čistilica do CC krema

Kozmetička torbica zvijezde 'Stranger Thingsa' prepuna je odličnih proizvoda koji vam neće opustošiti novčanik

Slavne dame mogu si priuštiti najnovije i najskuplje kozmetičke proizvode, no neke od njih sasvim su zadovoljne i onim prihvatljivijih cijena jer znaju da skuplje ne znači nužno i bolje. Jedna od njih je i Natalia Dyer koja se proslavila ulogom u seriji "Stranger Things".

Ako obožavate Netflixovu seriju "Stranger Things", sigurno ste zamijetili glumicu Nataliju Dyer koja glumi Nancy Wheeler. Simpatičnoj 22-godišnjakinji neodoljivo stoji stil osamdesetih, bilo da se radi o trajnoj ili plavom sjenilu i ružičastom ružu. No, u privatnom životu Natalia voli jednostavnije lookove za koje koristi neke nama vrlo poznate proizvode.

GIFFONI VALLE PIANA, ITALY - JULY 21: Natalia Dyer attends Giffoni Film Festival 2019 on July 21, 2019 in Giffoni Valle Piana, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)
Getty Images for Giffoni

"Često mi se tijekom snimanja pojave prištići zbog silne šminke pa sam naučila da je u tom slučaju više - manje. Kada se probudim, obično nanesem tonik Deep Hydration Rose Toner brenda Fresh, a u dane kada nosim šminku, skidam je Eve Lom balzamom za skidanje šminke", napominje Natalia te dodaje da je pobornica dvostrukog čišćenja.

Ostatke make-upa koje balzam nije očistio uklanja Cashmere Cleansing Milk mlijekom za čišćenje brenda Omorovicza ili Glossierovim Milky Jelly čistilicom. Osim standardnog čišćenja, toniziranja i nanošenja hidratantne kreme, Natalia voli par puta tjedno ukloniti mrtve stanice kože eksfolirajućim jastučićima brenda Dr. Colbert.

Što se tiče make-upa, glumica voli što manje šminke na licu pa zato koristi tonirane ili popularne CC kreme s visokim zaštitnim faktorom. "Ne treba mi puno prekrivanja pa mi je dovoljna NARSOV-a tonirana krema ili It Cosmetics CC krema te neki korektor", otkrila je. Inače, CC krema brenda It Cosmetics kultni je proizvod koji je zbog svoje pokrivne moći i laganog osjećaja koji pruža potpuno zamijenio puder žena diljem svijeta.

Obrve voli prirodne pa ih ne čupa tako često, ali ih zato voli popuniti olovkom, među kojima joj je najdraža Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. "Ako želim dramatičniji look, na kapcima i obrazima koristim Cloud Paint u nijansi Dusk od Glossiera ili Charlotte Tilbury Eyes to Mesmerize kremasto sjenilo u nijansi Marie Antoinette", kaže glumica. I za kraj, tu je maskara od koje se ne odvaja, bez obzira na to što prirodno ima duge trepavice. "Hvala mama i tata na tom daru. Volim Twiggy look koji postižem NARS-ovom Climax i Yves Saint Laurent Shock maskarom.

Linker
19. travanj 2024 08:25