svježina na koži

Kako ostati cool kad temperature podivljaju? Odgovor se krije u proizvodu bez kojeg je ljeto nezamislivo

Na popisu kozmetičkih miljenika bez kojih nam se čini da ne bismo preživjeli ljeto proizvodi su namijenjeni instant osvježenju - termalne vode, maglice za lice i tijelo te ostale beauty poslastice koje jamče rashlađenje, hidratizaciju i umirenje usijane kože.

Kad živa u termometru skoči iznad trideset i čini vam se da je toliko vruće da se neće otopiti samo vaša šminka već i beton, vrijeme je za brzopotezno beauty rashlađivanje.

Bilo da ćete iz torbice izvući svoju omiljenu termalnu vodu ili skočiti pod tuš i riješiti problem uz pomoć gela za tuširanje s eteričnim uljima mente i eukaliptusa, u samo nekoliko minuta osjetit ćete kako vas preplavljuje osjećaj ugode i opuštenosti.

Čitajte i: Temperatura vode kojom perete lice od velike je važnosti: Evo koja je optimalna za njezino zdravlje i mekoću

image

Ljeti je od velike važnosti rashladiti se.

Bliss-Foto.de/Georg Ebner/Bliss-photo/Profimedia

Beauty industrija prilagodila se sve vrućim ljetima specijaliziranim proizvodima čiji je zadatak da rashlade kožu i oporave je nakon izlaganja suncu.

Oni sadrže učinkovite "rashlađivače" poput morskih planktona, termalne vode te biljnih esencija bosiljka, metvice, đumbira, lubenice, aloe vere, krastavca, zelenog čaja, čuvarkuće...

Ovog su ljeta popularni i proizvodi koji imaju dvostruki učinak - rashlađuju i hidratiziraju, a istodobno pospješuju tamnjenje kože jer sadrže sastojke poput ekstrakta orahove ljuske koji pomaže u održavanju prirodne preplanulosti te osigurava ravnomjerni ten. Na vama je samo da odaberete svoje favorite i uživate u dugom toplom ljetu!

Osvježenje ispod tuša

image

Coconut Love body wash 69,90 kn DOUGLAS; Gel za tuširanje s osvježavajućom aromom čaja od mente 21,45 kn, ZIAJA.

DOUGLAS, ZIAJA

Maglice

image

Osmanthus višenamjenska osvježavajuća maglica 120,50 kn L'OCCITANE; Tropic Sun maglica za ubrzano tamnjenje i hidratizaciju kože 82 kn; BIOBAZA Maglica s bronzing učinkom 124,90 kn ST. TROPEZ.

BIOBAZA, ST. TROPEZ, OSMANTHUS

Termalne vode u spreju

image

Termalna voda u spreju, 59,90 kn AVENE; Termalna, mineralizirajuća voda 73,50 kn VICHY;
Osvježavajuća voda u spreju za osjetljivu kožu 80,70 kn BIODERMA.

AVENE, BIODERMA, VICHY

Mirisne vodice

image

Eau Délicieuse Parfumante Vaporisateur slatka mirisna vodica za tijelo 178,40 kn NUXE; Hello Good Stuff hidratantni sprej za lice s citrusima 23,60 kn ESSENCE.

ESSENCE, NUXE
Linker
16. travanj 2024 09:41