Getty Images for The Met Museum/
Doza beauty inspiracije

Kako holivudske ljepotice postižu glam look? Ovo su zaštitni make-up znakovi poznatih dama

Kako uz osnovne preparate izgledati zanosno svojim izborom šminke sugeriraju holivudske i glazbene zvijezde - evo zašto nas inspiriraju Emilia Clarke, Zara Larsson i Gal Gadot kojima su za ljepotu potrebni samo ruž, tuš na očima i puder koji koži daje sjaj.

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Britanska glumica koja je u seriji “Igra prijestolja” plijenila pozornost svojom blijedom puti i platinastoplavom kosom, prirodno je brineta koja obožava estetiku Zlatnog doba Hollywooda. Uz tamniju nijansu kose, njezina vizija savršenog make-upa uvijek uključuje i tamnije nijanse crvenog ruža na usnama kojim postiže klasičan i glamurozan izgled u svakoj prilici.

Tekući ruž Lip Maestro, 295 kn GIORGIO ARMANI

Ruž Rouge pur couture, 289 kn YSL.

Zara Larsson

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 02: Zara Larsson arrives at The Fashion Awards 2019 held at Royal Albert Hall on December 02, 2019 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/BFC/Getty Images)
Getty Images
Zara Larsson

Švedska kantautorica, poznata po svojoj sjevernjačkoj ljepoti, masnu kožu lica sklonu aknama uspijeva držati pod kontrolom uz pomoć nježnih preparata za čišćenje i hidratantnim kremama s matirajućim učinkom. Što se pak šminke tiče, njezin je zaštitni znak tuš na kapcima, za koji je jednom prilikom rekla da je poput psa - ne smijete ga se bojati i uvijek mu morate pokazati tko je gazda, misleći pritom na upornost koja je potrebna dok se ne izvježba potez rukom za savršeni luk na kapcima.

Tuš za oči Le Liner 310 kn CHANEL.

Sjenilo za oči u prahu koje može biti i eyeliner True 44,90 kn AVON

Gal Gadot

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 08:  Actress Gal Gadot attends the 74th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017 in Beverly Hills, California.  (Photo by Steve Granitz/WireImage)
WireImage
Gal Gadot

Izraelska ljepotica i junakinja filma “Wonder Woman” njeguje prirodan izgled - često je fotografi “uhvate” i bez šminke, a za crveni tepih također bira minimalizam. Tajna njezina blistavog izgleda je u posvećenosti preparativnoj kozmetici. Prije tekuće podloge obavezno nanosi hidratantnu kremu, a blistav izgled zaokružuje rumenilom i highlighterom.

Losion s česticama perlastog sjaja Natural Glow 104,90 kn E.L.F

Maska za lice Berryglow, 379 kn GLAMGLOW

Čitajte i:

Proljeće je u znaku vesele ružičaste: Poznata vizažistica zna kako ovu nijansu nositi na usnama

Ima neka tajna veza: Mirisi inspirirani suncem podižu raspoloženje, pronašli smo šest neodoljivih

Korak po korak: Kako postići savršeno oblikovane obrve, kao da je to učinio profesionalac

Linker
25. travanj 2024 18:18