Instagram
trikovi superzvijezda

J.Lo tvrdi da su zaslužni za ovakav ten: Krema od 185 kuna i piling koji se može kupiti i kod nas

Otkrivamo dva proizvoda bez kojih zanosna Jennifer Lopez ne može! Oba su iznimno pristupačna, a garantiraju zvjezdani uspjeh kad je njega lica u pitanju.

Poznata pjevačica Jennifer Lopez objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj raspuštene kose, s minimalno šminke na licu uživa u mekanom hotelskom ogrtaču i naprosto - blista.

Komentar "jutarnje lice" koji je ostavila uz fotografiju pokrenuo je gomilu komentara i komplimenata, ali i vječno pitanje: "Kako je moguće da će Jennifer Lopez uskoro proslaviti 52. rođendan, a izgleda tako dobro?"

Dugogodišnja odricanja su se isplatila

Jasno je da je riječ o dobroj genetici i rigoroznom načinu života (latino zvijezda više je puta izjavila da nikad ne pije alkohol, ne puši i da se ne sjeća kad je zadnji put pojela komad torte), no sve zanima koje to proizvode Jennifer zaista koristi da bi blistala i na pozornici i u privatnim trenucima.

Zvijezda brojnih plesnih hitova u svom je životu isprobala razne luksuzne tretmane, no vjerovali ili ne, najodanija je kozmetičkim pripravcima koje si gotovo svaka žena može priuštiti.

Krema za 185 kuna

Uz anti-age tretmane i serume koji su strogo čuvana tajna, Jennifer vjeruje da je za lijepu kožu najvažnija hidratacija. Pije puno vode kako bi koža izgledala napeto i mladoliko, a više puta na dan nanosi hidratantnu kremu na vrat i lice. Poput mnogih celebrity dama, i Jennifer je fan slavne, skupocjene kreme Creme de La Mer, no još više voli jednu jednostavnu tubicu koja se može kupiti i u hrvatskim ljekarnama.

Press foto

Riječ je o hidratantnoj kremi 'Dr. Hauschka 'Rose Day Cream' koju Jennifer ne može dovoljno nahvaliti, i koju uvijek nosi u svojoj torbici. U showu Andyja Cohena izjavila je da ovu kremu koja se može kupiti po cijeni od 185 kuna koristi dulje od deset godina.

Press foto

Sastojak koji čini čuda

Kad bi morala izabrati jedan 'trendi' sastojak iz svijeta kozmetike, J.Lo bi odabrala glikolnu kiselinu koju obožava.

Naći ćete je pod natpisom AHA kiselina: to je moćni sastojak koji mijenja stare, grube pilinge koji su uništavali okoliš te nježno uklanja mrtve stanice kože, i tako sprječava začepljenje pora.

Jennifer je u više intervjua izjavila kako smatra da upravo taj sastojak čini čuda i kako je zaslužan za besprijekoran ten na kojem bi joj pozavidjele i duplo mlađe žene. AHA kiselinu možete pronaći u raznim proizvodima na našem tržištu, npr. u hvaljenom proizvodu Lumion sve popularnijeg brenda Skintegra, koji se prodaje po cijeni od 189 kuna .

Press foto

Od zanosne Jennifer svaka je preporuka zlata vrijedna.

(FILE) Jennifer Lopez and Alex Rodriguez Retain JPMorgan to Raise Money for Mets Bid. Retired baseball star Alex Rodriguez and his fiance, recording artist and actor Jennifer Lopez, have retained JPMorgan Chase to raise capital for a possible bid on the New York Mets, people familiar with the matter said.
22 Apr 2020,Image: 514572248, License: Rights-managed, Restrictions: NO France, Model Release: no, Credit line: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čitajte i...

Svi žele 'staklenu put': Futuristički proizvodi poput prozirnog pudera nova su realnost

Zaštitite kožu i brinite o planeti: Sjajan novitet štiti kožu bez masnog sjaja, ali čuva i ekosustav

Heidi Klum otkrila tajne savršenog tena: Lice čisti neočekivanim proizvodom iz drogerije

Linker
19. travanj 2024 02:07