Ivan Šarić
 Mario Pavlović
Otkrio novu vještinu

Ivan Šarić prihvatio se najtežeg muško-ženskog izazova i našminkao zaručnicu, rezultat je urnebesan

Svatko od nas u izolaciji se zabavlja na različite načine, a komičar i njegova zaručnica Korana ispunjavaju izazove koje im zadaju njihovi pratitelji na društvenim mrežama. Ovoga puta tema je bila jedan od najkompliciranijih make-up lookova - 'smokey eyes'.

Komičar Ivan Šarić i njegova zaručnica Korana Gvozdić prihvatili su se izazova koji su im zadali njihovi fanovi na Instagramu u sklopu projekta "30 cool izazova u 30 dana".

Naravno, na red je morao doći i jedan od najkompliciranijih - kada muškarac šminka ženu, a nije profesionalni vizažist.

Od svih make-up lookova, dobili su jedan od najtežih, "smokey eyes", odnosno "zadimljen look" koji žene često biraju za posebne prigode i večernje izlaske jer je seksi i odlično ističe oči, ali ga nije tako lako napraviti.

Ipak, Ivan i Korana primili su se posla. Ona mu je pripremila sav alat, kistove i palete sjenila i objasnila mu ovu specifičnu tehniku šminkanja, ali on je išao po svom pa je odmah "zapkinuo" kist u nijansu crnu kao ugljen.

Komičar je kao "pravi profesionalac" čak i puhao višak sjenila s kista, dobro se zabavljajući tijekom izazova koji mu, barem po opuštenosti, nije predstavljao toliki problem. Nakon silnog blendanja crnog sjenila, stavio joj je maskaru i to je bilo to.

"Ovo blago bilo je šteta skratiti samo na 60 sekundi. Ovi highlife izazovi su dar s neba. Što vi kažete na moj prvi smokey eyes? Huda Beauty preuzet ću ti prijestolje", našalio se Ivan i 'priprijetio' jednoj od najpoznatijih vizažistica na svijetu.

Oboje su se složili da za prvi put i nije loše, a Korana mu je na kraju, uz duboki uzdah, ipak dala prođu! Tko zna, možda će u sljedećem izazovu ona šminkati njega, ali sigurno ni nama ni njima neće biti dosadno.

Čitajte i:

Ivan Šarić završio na operacijskom stolu: 'Tijelo je popustilo, nisam se mogao pomaknuti, disati, živjeti'

Ivan Šarić o kulinarskim vještinama: 'Naučio sam kuhati jer sam živio sam, mama mi je dala najbolji savjet

Znate li što se najčešće gugla o Ivanu Šariću? Odgovorio nam je na to pitanje

Linker
24. travanj 2024 02:07