odvažite se

Horoskop i beauty trendovi: Ovo su idealna sjenila, ruževi i tuševi za vaš znak ovoga ljeta!

Dok bi se neki znakovi trebali držati upečatljivih boja, drugima će najbolje pristajati bezvremenska klasika poput crvenog ruža i crnog tuša!

Vjerovali ili ne u horoskop, zabavno je pročitati i malo proanalizirati karakteristike znakova i kako oni reagiraju u određenim situacijama, što vole, a što ne te na što bi se svaki od njih trebao fokusirati, posebice ove ljetne sezone. Da ne ostanemo samo na dnevnom i tjednom horoskopu, donosimo beauty savjete prema zodijaku, s naglaskom na planet Veneru.

Naime, Venera u astrologiji predstavlja vrijednosti, ukus i estetske preferencije, a otkriva i vaš modni i beauty senzibilitet i ono što smatrate privlačnim.

image
Vita Liberata Beauty Blur tonirana krema, Notino.hr, 211,90 kuna.
VITA LIBERATA

Ovan

Pustolovni, asertivni i puni energije, Ovnovi bi ovoga ljeta odustati od teških pudera i podloga te izabrati neke laganije poput toniranih krema koje njihovoj koži pružaju blagi sjaj te ujednačavaju ten.

image
NYX Professional Makeup Suede Matte olovka za usne, Look Fantastic, 34,80 kuna.
NYX

Bik

Za senzualne, elegantne Bikove ova je sezona u znaku mat olovke za usne i laganog smoke-eye looka u stilu burleske. Njime ćete stvoriti dramatičan, ali svjež izgled koji odaje raspoloženje s početka devedesetih.

image
Colourpop Coco Cutie paleta sjenila, 56,28 kuna.
COLOURPOP

Blizanci

Zaigrani i nestalni Blizanci stalno su željni promjena te za njih nikako nisu neutralne nijanse, već naprotiv - boje. Ako se još niste odvažili na neku 'ludu' boju sjenila ili tuša, vrijeme za to je sad! Posebno će vam dobro stajati tirkizna!

image
DHC Double Protection maskara za osjetljive oči, Look Fantastic, 140 kuna.
DHC

Rak

Rakovi koji odišu romantičnom ljepotom neka se koncentriraju na čisto lice kao najbolju bazu za make-up. Hidratantna krema s tek malo sjajila i maskare vaš je najbolji adut ovog ljeta.

image
Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle kremasto rumenilo, 134 kune.
FENTY BEAUTY

Lav

Za odvažne i teatralne Lavove jarke boje su uvijek dobar izbor, posebice na obrazima. Umjesto praškaštih rumenila, birajte one kremaste koji će vašim obrazima dati dodatan sjaj te će divno reflektirati sunčevu svjetlost.

image
Armani Lip Maestro Matte tekući ruž, Look, Fantastic, 278 kuna.
GIORGIO ARMANI

Djevica

Staložene i mirne Djevice neka malo izađu iz svojih okvira i zablistaju s jarkim, crvenim ružem i daškom highlightera. Ovaj look je jednostavan, a opet efektan za vruće ljetne dane i noći.

image
Lime Crime tekući tuš u ljubičastoj boji, Lime Crime, 120,60 kuna.
LIME CRIME

Vaga

Vage se obožavaju uređivati i vole sofisticiranu ljepotu pa će dramatični look s fokusom na tuš u crnoj ili čak plavoj, ružičastoj ili crvenoj boji biti njihov statement look ljeta. Ako još k tome dodaju ruž u nekoj upečatljivoj boji poput koraljne, osjećat će se poput dive!

image
Smashbox Be Legendary ruž u nijansi Deep, Look Fantastic, 156,60 kuna.
SMASHBOX

Škorpion

Za misteriozne i nepredvidive Škorpione veže se crna boja i ostale tamne nijanse, no ljeto definitivno nije u znaku crnila. Umjesto klasike birajte nešto što prije niste nosili, primjerice ljubičasti ili azurno-plavi ruž.

image
Colourpop Statement Piece paleta, 46 kuna.
COLOURPOP

Strijelac

Pustolovi Strijelci ovisnici su o promjenama i šarenilu pa neće pogriješiti ako se poigraju s bojama na licu. Oči naglasite kombinacijom sjenila u tri boje, poput ružičaste, narančaste i žute kako biste postigli efekt "zalaska sunca".

image
L'Oréal Paris Color Riche Matte Addiction ruž, Look Fantastic, 78,21 kuna.
LOREAL

Jarac

Snažni i radišni Jarci jako vole make-up, ali ne vole da im on smeta u svakodnevnim obvezama. Ovaj znak obično najviše voli klasiku poput crvenog ruža. No, umjesto sjajnog, neka odabiru mat završetak, a ostatak lica neka bude netaknut.

image
Morphe Metallic Flare tekuća sjenila (3 komada), 33,50 kuna.
MORPHE

Vodenjak

Vodenjaci su uvijek puni ideja pa sjajna šminka najbolje dočarava njihov vrckavi karakter. Sjenila s metalik završetkom ili tuševi sa šljokicama i sjajni ruževi odličan su izbor za ovaj znak.

image
NARS Powerchrome Loose pigment sjenila, 187,60 kuna.
NARS

Ribe

Sanjive Ribe najbolje će se osjećati s jednostavnim, ali upadljivim make-upom. Azurno-plava ili tirkizna sjenila sjajno će naglasiti smeđooke Ribe, dok onima svjetlijih očiju pristaju pastelna ljubičasta, neonski žuta ili baby roza.

Linker
20. travanj 2024 04:47