VELIKI POVRATAK

Doza dramatičnosti i glamura: Ova tri proizvoda stvorena su za jesenski make up look

Nakon ležernog ljetnog izdanja i minimalnog, neutralnog make up-a, vrijeme je za veliki povratak glamuroznih izdanja stvorenih za povratak u realnost. Uz ova tri must have make up proizvoda dočekajte jesen u najboljem izdanju.

Bezbrižni ljetni dani već su se priveli kraju, a nas čeka povratak starim i stvaranje nekih novih rutina. Osim garderobe koja je već poprimila jesenske tonove, za cijeli jesenski look nezaobilazan je i dobar make up. Minimalan ljetni make up sada traži malo jače podloge i upečljativiji izražaj prilagođen za šminku u ugodnijim vremenskim uvjetima. Izdvojili smo tri make up proizvoda koje u make up rutinu vraćamo već danas!

Jesenski tonovi za svaku prigodu

Mnogi jesen drže kraljicom godišnjih doba upravo zbog prekrasnih šarenih, a zagasitih tonova šminke koja se neće rastopiti kao na ljetnom suncu. Za nadolazeću sezonu izaberite bogatu paletu sjenila s nijansama nude, zemljanih nijansi i koristite ju za svaku prigodu.

image
Birajte sjenila zagasitih tonova, a ne bojte se isprobati ni smokey eyes tehniku.
PEXELS

Čitajte i: Beauty pravila koja ne preskačemo: Odgovor na vječnu dilemu kada nositi rumenilo, a kada bronzer?

Svjetlije tonove iskoristite za poslovni look i jutarnju kavu, a kako se danu približava kraj, birajte tamnije i odvažnije nijanse. Isprobajte ili usavršite smokey eyes tehniku šminkanja koja je najefektnija upravo u jesensko vrijeme.

Ipak, u svijetu kozmetike uvijek vrijedi pravilo manje je više - stoga pripazite - kada koristite tamnije nijanse sjenila, birajte svjetliji ruž i obrnuto. Ne trudite se naglasiti i oči i usne jer na taj način lako možete pretjerati.

image
Jesen dopušta glamurozne make up lookove.
PEXELS

Veliki povratak vječnog klasika

Ljetni make up u idealnoj varijanti sastoji se od što laganije podloge, maskare i neupečatljivog ruža - sve što u velikoj mjeri odskače od toga uz često nepodnošljive vremenske uvjete djeluje neuredno i prljavo. Ne i u jesen! Upravo je sada idealno vrijeme za veliki povratak crvenog ruža - klasike od koje se ljeti teško opraštamo.

image
Kada birate crveni ruž, eliminirajte dramatične poteze na očima.
PEXELS

Čitajte i: Jednostavnim trikovima do glamuroznih trepavica: U sedam koraka do maksimalnog volumena

Crveni ruž kruna je gotovo svakog jesenskog stajlinga i s odabirom ove boje ruža teško možemo pogriješiti. Ipak, treba imati na umu da kada odaberemo crveni ruž - u bilo kojoj nijansi, make up na očima i ostatku lica trebao bi biti što jednostavniji kako, ponavljamo, ne biste pretjerali i postigli neželjen efekt. Ponekad vam je uz crveni ruž dovoljna samo maskara.

Doza dramatičnosti i glamura

Make up proizvod koji je definitivno namijenjen samo odvažnima u šminkanju, ali i onima koji znaju postići savršenu mjeru je tuš za oči. Neki muku muče s izvlačenjem savršenog poteza, drugi pretjeraju, a ima i onih koji se boje eksperimentirati pa im ovaj make up proizvod nije sastavni dio kozmetičke torbice.

image
Naučite tušem naglasiti oči.
PEXELS
image
Za savršen tuš potrebno je malo prakse!
PEXELS

Ne bojte se - potrebno je samo malo prakse i osjećaja za mjeru! Ako još niste naučili povući crtu tušem koja će savršeno naglasiti vaše oči, pronađite tutorial za crtanje tuša prema vašem obliku očiju i nemojte se obeshrabriti. Sada je idealno vrijeme da to učinite jer jesen, najzahvalnija sezona za pokazivanje make up vještina, jednostavno obožava tuš, a možete se i poigrati bojama pa umjesto klasične crne izabrati smeđu ili zlatnu.

Linker
19. travanj 2024 16:31