5 fantastičnih make-up ideja za svako doba dana

Kako to obično biva s odjećom, kada stojimo pred krcatim ormarom uvjerene da nemamo ništa za odjenuti, slično se često događa i kada je make-up u pitanju: kozmetička torbica je prepuna sjenila, ruževa i olovki u raznim bojama, a mi ne znamo od kuda bismo krenule. Kako bismo vam olakšali odluku i pomogli vam da kreirate svoj prepoznatljivi look, u suradnji sa stručnjacima iz Oriflamea vam donosimo pet fantastičnih make-up ideja za svaku prigodu i doba dana!

Svježe i prozračno

Svježe i prozračno je beauty imperativ za ove sezonu: za dan kapke osjenčajte neutralnim sjenilom, nanesite jedan sloj maskare koji će vizualno povećati oči i look zaokružite hit bojom ruža – nježno ružičastom.

-->

Glamur za večernji izlazak

Ako netko zna kako izgledati glamurozno, onda je to svakako glazbena diva Nina Badrić. Za večernje izlaske i nastupe svoje pune usne najradije ističe crvenim ružem, a oči svjetlucavim sjenilima u neutralnim nijansama te bogato nanesenom maskarom.

-->

Besprijekorna tijekom cijelog dana

Za besprijekoran izgled Nina se oslanja na pudere s baršunastim finišem zbog čega njezin ten tijekom cijelog dana djeluje svježe. Također, malo svjetlucavog sjenila sa zlaćanim česticama pridonosi blistavosti tena, kao i neutralna ružičasta nijansa ruža.

-->

Morska vila

Oduvijek ste se željeli igrati s jarkim bojama i teksturama, ali nikako da se odlučite za toliko odvažan look? Ljeto je pravi trenutak to. Kombinacija morski plave i vibrantne ljubičaste fantastično izgleda na svjetlookim, ali i tamnookim ženama. Za takve eksperimente predlažemo kremasta sjenila – njima je lako manipulirati, a može ih se nanositi i kistom i prstima.

-->

Vječna klasika

Make-up u zemljanim tonovima trend je koji nikada ne izlazi iz mode, a jednako dobro funkcionira i u dnevnim i u večernjim prilikama. Prednost ovakvog looka je da ga je lako nadograditi: danju se zadržite na blago sjenčanim kapcima i jednom sloju maskare, a uvečer nanesite tuš, pojačajte trepavice, a na usne oslikajte bogatim ružem u boji mesa s baršunastim finišem.

-->

Linker
19. travanj 2024 13:12