Punk glam

Kylie na tamnoj strani: Izbijeljene obrve i debela crna olovka oko očiju

Iako je ovim ‘svemirskim‘ seksi izdanjem slavna pripadnica klana Jenner-Kardashian brzinski prikupila oko tri milijuna lajkova na Instagramu, ipak nije dobila nepodijeljenu podršku pratitelja.

Medijska megazvijezda Kylie Jenner osvanula je na Instagramu s trendovski izbijeljenim obrvama i očima uokvirenima crnom olovkom, na usnice je nanijela nude smeđi ruž, a na obraze ružičasto rumenilo. Ne može se reći da vlasnica Kylie Cosmetics ne zna što radi, jer je pomalo izvanzemaljskom izgledu lica dramatičnu glamuroznost dodatno pojačala podignutom raskošnom frizurom s dva valovita pramena koja su joj se spuštala niz desni obraz.

image

Kylie Jenner u zadnje vrijeme njeguje punk šik izgled

KYLIE JENNER/INSTAGRAM

Kamo idemo?

Odjenula je crni kombinezon od trapera bez naramenica i tako istaknula glatku kožu i savršen taman ten. A uz dvije atraktivne fotografije iz automobila objavila je i mudro pitanje "Kamo idemo?".

Iako je ovim "svemirskim" seksi izdanjem Kylie brzinski prikupila oko tri milijuna lajkova na Instagramu, ipak nije dobila nepodijeljenu podršku pratitelja. Mnogi su je pozvali da požuri u kozmetički salon i vrati prijašnju boju obrva, a neki su poželjeli i da više nitko nikada ne „poblajha” obrve.

image

Pogled ispod bijelih obrva izgleda drugačije

KYLIE JENNER/INSTAGRAM

Punkerski šik

Kylie ovime nastavlja s tamnim outfitima u stilu Wednesday Addams, nakon što se tijekom blagdana pokazala u nizu šik tamnih odjevnih kombinacija. Elle piše kako Kylie već neko vrijeme njeguje seksi punk-šik estetiku. Ranije je objavila i seriju fotografija gdje pozira od glave do pete u crnom, u izdanju koje je očito bilo inspirirano Matrixom - u dugačkom kožnom kaputu, bodiju s kapuljačom, prozirnim tajicama, špicastim štiklama i sa sunčanim naočalama.

Linker
18. travanj 2024 14:26