Instagram
jako zanimljivo

Životinjski print seli na nokte u obliku manikure koju ćete poželjeti nositi

Kada se zasitimo klasičnih manikura, tražimo nešto drugačije s čim ćemo se pomaknuti od uobičajenih boja i uzoraka na noktima. Ova posljednja na koju smo naišli na Instagramu je baš takva - drugačija i posebna.

Ako u Instagram tražilicu upišete pojam #tortoiseshellnails , dobit ćete pregršt primjera kako nositi novu manikuru, koja je na društvenim mrežama postala hit. Na noktima se nosi životinjski uzorak, doduše malo drugačiji od onog klasičnog.

Riječ je o uzorku kornjačevine, ne tako čestom motivu koji u modi najčešće krasi mini torbice. Kornjačevina ostavlja luksuzni dojam, a nokti obojani u ovaj dezen mogu izgledati poput ljetne popularne manikure - žele noktiju koji se dobiju na način da se pomiješaju različite boje transparentnog laka za bazu, nakon čega se apliciraju komadići folije. Na noktima će kornjačevina izgledati abstraktno, ali ne neuredno, neutralno, ali opet dovoljno efektno.

Katie Masters zaslužna je za kornjačevina manikuru, a ubrzo su se za njom pomamili u svi ostali beauty saloni. Kako je kazala, ne postoji najbolji način za napraviti ovu manikuru, no s obzirom na izgled uzorka, tajna je da ga ne pokušavate učiniti savršenim jer će najbolje ispasti ako se ne trudite previše. Riječ je o apstraktnom uzorku pa će izgledati najbolje ako je što prirodnije i opušteno rađen, savjetuje. Možete se okušati sami ga napraviti, preko cijelog nokta ili samo na jednom dijelu, ili se možete dati u ruke stručnjaka koji će to odratiti za vas.

Linker
25. travanj 2024 13:24