Katarina Strahinić
 Saša Burić
25 godina glorije

Za glamurozne frizure na crvenom tepihu naše poznate dame su imale dobrog beauty saveznika

Spremanje za glamurozni party ne prolazi bez dobre frizure koju je najlakše postići ako je kosa zdrava - a za gala party kojim smo proslavili 25 godina magazina Gloria slavne dame su imale dobrog beauty pomoćnika.

Brojne dame s naše scene blistale su u svečanim kreacijama na našem crvenom tepihu, a posebna pažnja uvijek se odbraća i na frizuru. Ponekad je zdrava i sjajna kosa najljepši ukras, pa su se ovim jednostavnim receptom vodile i uzvanice gala partyja poput glumice Katarine Strahinić ivoditeljica Ane Radišić, Marijane Batinić, Nevene Renedli i Danijele Trbović.

Nježni holivudski valovi uvijek su poželjna frizura za svečane događaje i najjednostavniji način kako zablistati. Plavi valovi kakve je nosila Ana Radišić ili stakleno sjajna ravna kosa Danijele Trbović bile su prigodne frizure za crveni tepih, a dodatni sjaj postigle su uz beauty saveznika - Kérastase proizvoda za kosu.

Saša Burić
Ana Radišić

Saša Burić
Nevena Rendeli

Za nadolazeće jesenske dane pripremili su novi Kérastase tretman koji će beživotnoj kosi vratiti sjaj. Za suhu kosu koja nije u svom najboljem izdanju spas će biti K Water.

K Water se instantno aktivira u dodiru s vodom, stvarajući glatku površinu kose, bez osjećaja otežavanja. Radi se o formuli s jako niskim sadržajem vode, a prilikom nanošenja, voda prisutna na površini pokreće njegujuću snagu lamelarne tehnologije. Fini slojevi formiraju se direktno na vlasi i zaglađuju površinu u par sekundi, što rezultira sjajnom i podatnom kosom. Transformacija kakva nam je potrebna u trenutcima kada želimo blistati!

Saša Burić
Katarina Strahinić

Saša Burić
Marijana Batinić i Marko Tolja

Saša Burić

Linker
25. travanj 2024 20:14