Instagram
stilizirani prsti

Sedam jesenskih manikura koje lako možete ponoviti kod kuće

Karirani uzorak vratio se na velika vrata - mogao bi zablistati i na vašim noktima, baš kao i geometrijski oblici za koje će vam biti potrebna ljepljiva traka i samo malo strpljenja.

Žude li vam nokti za uzbudljivom, novom manikurom? Odaberite jedan od ovih zanimljivih jesenskih stilova i s ponosom stavite ruke u prvi plan.

Točka do točke

Ova manikura izgleda profesionalno i komplicirano, ali zapravo ju je zaista lako napraviti. Premažite nokte nekom pastelnom bojom i čekajte da se lak dobro osuši, a zatim uz pomoć čačkalice pažljivo nacrtajte točkice crnim lakom za nokte.

Beskrajna galaksija

Ova manikura je efektna i seksi, a ako je pravilno izvedete (nemojte lakirati nokat od ruba do ruba već na stranama ostavite malo mjesta), nokti će uz nju izgledati dulje i profinjenije. Prvo nanesite na nokte crni lak i pričekajte da se dobro osuši, a zatim premažite nokte slojem srebrnog metalik laka koji će dodati wow efekt.

Rapsodija geometrijskih oblika

Za ovo će vam trebati malo više strpljenja i mirna ruka. Najvažnije je dopustiti da se slojevi dobro osuše! Premažite lak prozirnim lakom i pustite da se osuši. Zatim na svaki nokat koso nalijepite ljepljivu traku ili matirani selotejp (koji se lako skida) i namažite slobodan dio nokta. Kad se boja osuši, ponovno nalijepite traku na nokat kako bi dobili novi oblik i premažite trećim lakom. Kad se boja dobro osuši, pažljivo uklonite traku i po želji sve učvrstite prozirnim lakom.

Uvod u šljokastu sezonu

Šljokice obično počinjemo koristiti oko Božića, no to ne znači da se ne mogu nositi i u jesenskim mjesecima. Ublažite dojam lakovima u dvije hladne nijanse, a šljokicama premažite samo dva prsta.

Čista elegancija

Bež i bijeli lakovi uvijek izgledaju glamurozno na noktima. Premažite nokte bež bojom, a zatim dodajte obli rub bijelom bojom. Važna napomena - bijeli lak mora biti neproziran.

Nova francuska manikura

Sjećate se francuskih manikura? Vrhovi ne moraju biti bijeli - za moderan look možete se poigrati s mat i metalik lakovima u istoj boji, a za još bolji efekt jedan nokat u cijelosti premazati metalik lakom.

Karirano i u trendu

Jeste li znali da se karirani uzorak vratio na velika vrata? U drogeriji ili putem interneta nabavite jednostavne naljepnice za nokte u ovom hit dezenu i oduševite otkačenom manikurom.

Linker
18. travanj 2024 22:19