TREND NA NOKTIMA

Savršena prilika za beauty minimalistice: Margot Robbie nosi nude manikuru omiljenu devedesetih

Iako manikura nije ništa novo, oživljavanje izgleda je ono o čemu sanja svaki minimalist, pogotovo nakon godinu dana kromirane francuske manikure, dramatičnog zadimljenog nail arta i svjetlucavih premaza na noktima

Kako modni i beauty trendovi 90-ih nastavljaju svoj strelovit povratak u našu modernu svijest, postoji još jedna kategorija na koju treba obratiti pažnju u nadolazećim mjesecima: nokti inspirirani devedesetima.

Da, vaši nokti su možda već nepovratno dotjerane s nail artom od kornjačevine, dizajnom kapljica i sezonski primjerenim blagdanskim bojama. Međutim, ovaj trend povlači vladavinu zamršene umjetnosti noktiju i pozdravlja skromniji izgled, prenosi PopSugar.

Trend je pokrenuo slavni manikurist Tom Bachik, koji je podijelio fotografiju minimalističkog izgleda noktiju glumice Margot Robbie za 93. dodjelu Oscara - jednostavan, prozirni ružičasti osnovni premaz i očišćena kožica oko noktiju - koje je nazvao "golim supermodelom iz 90-ih."

Čitajte i: Machine Gun Kelly pokrenuo je liniju lakova za nokte: 'Moj brend je Willy Wonka onoga što ljepota treba postati'

Oživljavanje trenda

Iako manikura nije ništa novo (zapravo, upravo je suprotno), oživljavanje izgleda je ono o čemu sanja svaki minimalist, pogotovo nakon godinu dana kromirane francuske manikure, dramatičnog zadimljenog nail arta i svjetlucavih premaza na noktima.

Ne možemo reći da smo iznenađeni što se ovaj trend vratio. U 2022. možete očekivati ​​da ćete vidjeti boje lakova za nokte koje su "malo ležernije i lakše nosive", rekla je Rita Remark, globalni edukator tvtrtk Essie.

Čitajte i: Istine i laži o noktima: Tri najčešća savjeta koja ne biste trebali poslušati

U našim očima nema ničeg više nosivog od prozirnog ružičastog laka za nokte koji dopušta vašem prirodnom noktu da zasja. To je savršena manikura koja zapravo vrišti ovu poruku: "Nisam uopće pokušala, ali i dalje izgledam dobro."

Naravno, Robbie nije jedina slavna osoba koja je prihvatila ovaj trend, ali ga svakako samouvjereno nosi.

Linker
18. travanj 2024 16:14