Suprug za 10!

Ryan Reynolds suprugu iznenadio zavidnom vještinom: Blake Lively više ne mora ići kod frizera!

Poznati supružnicu često se zadirkuju na društvenim mrežama, a posljednji video sve je oduševio. Naime, glumac je svojoj supruzi priuštio pravi salonski tretman pa će ona ubuduće itekako uštedjeti.

Mnogi od nas su tijekom karantene naučili neku novu vještinu - vrtlarenje, obnavljanje starog namještaja ili primjerice gletanje zidova i to iz puke dosade. I poznate face morale su se same snaći u raznim situacijama, a najsimpatičniji videi koji su nastali u tim situacijama su oni u kojima si supružnici šišaju ili boje kosu.

Glumci Blake Lively i Ryan Reynolds objavili su jedan takav uradak. Ryan, koji je prošlog ljeta snimao film u Hrvatskoj, sada je pokazao da se odlično snalazi i kao kolorist. Naime, glumac je svojoj supruzi u kućnoj radinosti obojio kosu, što je oduševilo mnoge njihove fanove.

"Onaj put kada sam poj**ala svog frizera", eksplicitno je napisala Blake u opisu videa, suptilno želeći reći da joj je suprug još više seksi jer je zna pofarbati.

Čitajte i: Poznata glumica priznala da je mučilo ono što i mnoge majke: ‘Žao mi je što sam osjećala sram‘

Inače, njih dvoje poznati su po tome što se konstantno zadirkuju na društvenim mrežama, što odlično zabavlja njihove pratitelje. Ono što je još zabavnije kod svega ovog jest činjenica da su ovo objavili na Valentinovo. Zaista opuštajuće "salonsko" iskustvo!

Inače, oni nisu jedini koji se brinu o međusobnim frizurama. Prošle godine, za vrijeme prvog lockdowna, zaručnica portugalskog asa Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, svom voljenom skratila je kosu mašinicom.

"Ostanite doma i budite stajliš", napisao je Ronaldo ispod videa u kojem mu Georgina šiša kosu i odlično se snalazi u tome.

Čitajte i: Što li joj je muž skrivio? Poznata glumica u karanteni napravila ono što bi se malo tko od nas usudio

Domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović također se u karanteni primila šišanja i to svog supruga.

Što ste vi novo svladali u karanteni? @vejzovic.enes neću poticati u savladavanju šišanja ni pod razno, ali morat će naučiti pofarbati izrast jer uskoro me neće prepoznati", napisala je glumica prošle godine te pokazala kako mašnicom za šišanje barata kao od šale.

Linker
20. travanj 2024 09:26