Splash
hit frizura 2017.

Ravno, ravnije: Kako postići hit frizuru 2017.?

Bio je ovo velik tjedan za neokrunjenu kraljicu društvenih mreža: nakon 13-tjednog izbivanja s Instagrama vratila se Kim Kardashian i to u velikom stilu. Osim obiteljskih fotografija koje su u samo nekoliko dana prikupile milijune lajkova, Kim je predstavila i svoj novi look: dugu, savršeno ravnu i sjajnu kosu koju su svjetski beauty insajderi već proglasili hit frizurom godine.

Iako se zapravo ne radi o novoj frizuri (prvi put ju je predstavila još za vrijeme pariškog tjedna mode, neposredno prije napada na nju koji je i prouzrokovao njezino izbivanje s društvenih mreža), novost je činjenica da joj je starleta već gotovo četiri mjeseca vjerna. Poznata je po tome da se osim modom voli poigrati i bojama i duljinama kose pa je tako u samo godinu dana nekoliko puta od crnke postala platinasta plavuša i vješto balansirala između uglađenih lookova, sjajnih valova te pletenica ispletenih tik uz tjeme koje je vrlo brzo prisvojila i njezina mlađa sestra Kylie Jenner, ali i većina trendseterica diljem svijeta.

Balenciaga. No make up today.

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Iako se očekivalo da će njezin veliki povratak na društvene mreže obilježiti i novi look, 36-godišnja starleta iznenadila je novom starom frizurom koja priziva sedamdesete godine prošlog stoljeća. Njezin frizer Chris Appleton inspiraciju je potražio na modnim pistama devedesetih i rekreirao look koji je opisao kao kombinaciju nezaboravne Cher i top modela Naomi Campbell. Također, sa starletinim je fanovima podijelio i nekoliko trikova kako postići taj ikonički, elegantan i istovremeno nevjerojatno seksi izgled.

my son ❤

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kako biste postigli visoki sjaj kose, bitno je da je prije stiliziranja temeljito operete (što podrazumijeva dva šamponiranja) i nanesete regenerator - on će doprinijeti sjaju i istovremeno zagladiti vlasi. Dok je kosa još mokra, napravite strogi razdjeljak po sredini glave te fenom osušite kosu pazeći da korijen ostane zaglađen. Na suhu kosu nanesite sprej za sjaj te peglom izravnajte kosu sve od korijena pa do vrhova, a za kraj nanesite proizvod za zaglađivanje kose. Neke od proizvoda koji će vam pomoći da postignete ovakav izgled donosimo u galeriji!

Linker
17. travanj 2024 07:13