Davor Matota
u trendu

Ovo se zove velika promjena: Franka Batelić više nije brineta s dugom kosom!

Iako je na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije pokazala dugu kosu skupljenu u visoki rep, naša pjevačica odlučila se za promjenu i pokazala novu frizuru.

Frizura koja je prošle sezone bila veliki hit u beauty svijetu ostaje jedan od favorita i za sezonu koja tek dolazi. Trendi i efektna, a jednostavna za održavanje, bob frizura s razlogom se nalazi pri vrhu liste omiljenih načina stiliziranja kose. To zna i Franka Batelić (26) koja nije odoljela ovom stilu te je ovo proljeće odlučila pozdraviti promjenom izgleda.

Kratka bob frizura stoji svakom obliku lica, pa tako i lijepoj pjevačici koja se promjenom pohvalila na Instagramu i zaradila brojne komplimente na račun novog izgleda. 'Neka nova osobica spremna za proljeće', napisala je Franka u opis fotografije. Svijetli pramenovi i lagani valovi omiljena su verzija bob frizure koju biraju sve trendseterice, a za takvu se odlučila i Franka koja je stilizirala razbarušeni bob. Mnoge poznate dame nosile su ovakvu frizuru, a na ovogodišnjem crvenom tepihu Oscara imali smo prilike vidjeti nekoliko dama koje su dugu kosu skratile u bob.

Iz Franke je godina za pamćenje, kako na ljubavnom tako i na poslovnom polju - u srpnju prošle godine okrunila je svoju ljubav s nogometašem Vedranom Ćorlukom (33) nakon šest godina veze. Par se upoznao na Zrću te su romansu nastavili u Moskvi gdje je Vedran igrao za Lokomotivu. Prošle godine izdala je i album, a bivši reprezentativac velika je podrška i oslonac pjevačici te ju je on i poticao da se vrati na glazbenu scenu. U prosincu prošle godine par je uživao u New Yorku gdje su odlučili proslaviti medeni mjesec, s obzirom na to da nakon vjenčanja zbog Ćorlukinih obveza nisu uspjeli pronaći vremena za putovanje.

Linker
11. travanj 2024 10:13