NOVI IZGLED

Oštar rez! Nives Ivanišević nije odoljela frizuri koja je apsolutni trend sezone

Osim po ugodnom glasu, radijska voditeljica Nives Ivanišević poznata je i po bujnoj, dugoj kosi koju je sada znatno skratila. Lijepa Zagrepčanka oduševljena je posjetom frizeru, a nema sumnje da se njezin novi imidž svidio i mužu Goranu Ivaniševiću.

Dolaskom toplijih mjeseci svaka žena razmišlja o praktičnoj frizuri pa je tako i 39-godišnja voditeljica odlučila sebi olakšati život i riješiti se duge kose koja joj je sezala do struka. No, to nije jedini razlog zašto je svom frizeru dala škare u ruke. Poluduga i blago uvijena kosa, kakvu od danas ima Nives, idućih će mjeseci vladati ulicama.

"Svježe ošišana" - kratko je napisala Nives na Instagramu uz fotografiju s novom frizurom, koja je pobrala brojne komplimente.

"Uvijek lijepa", "Sada si još mlađa", ... pohvalili su Nives njezini virtualni prijatelji, koji ipak nisu bili jednoglasni pa joj je tako jedna pratiteljica poručila da joj je žao njezine lijepe, duge kose.

Čitajte i: Nives Ivanišević sa sinom pobjegla iz Zagreba napuniti baterije: U uživanciji im nije smetala ni bura

Atraktivnoj brineti najvažnije je, međutim, da se nova frizura sviđa njezinim dečkima, mužu Goranu i njihovom dvoipolgodišnjem sinčiću Oliveru s kojima je krajem ožujka uživala na moru. Obitelj je kratki predah od zagrebačkog asfalta uzela preko tjedna budući da Nives vikendom radi na Narodnom radiju. Prije toga Nives i Goran sami su otišli na izlet u Karlovac, odnosno u obližnji kaštel Stari grad Dubovac gdje su uživali u romantičnim šetnjama u prirodi. Otkako su se vjenčali 2017., nakon godinu dana veze, Nives i Goran potpuno su posvećeni svojoj maloj obitelji, a popularni Splićanin toliko je zaljubljen u svoju suprugu da se ne libi ni javno iskazati emocije.

Čitajte i: Nakon povratka iz Australije, Goran i Nives otišli na kratki i slatki izlet u kakvom svi možemo uživati

"Hvala ti, ljubavi mog života, za svu podršku i ljubav koju mi daješ. Volim te" - poručio je Nives nekadašnji tenisač, a danas trener Novaka Đokovića, nakon što je srpski as u veljači po deveti put osvojio Australian Open.

Linker
18. travanj 2024 13:35