PETAR SANTINI
BAŠ SLATKO!

Ošišala se! Zlata Mück pohvalila se novom frizurom, a promjena je oduševila jednu njezinu kolegicu

Voditeljica Zlata Mück Sušec rano ujutro objavila je svoj make-over koji je naišao na oduševljenje kolega na poslu, ali i pratitelja na društvenim mrežama.

Poznata radijska i televizijska voditeljica Zlata Mück Sušec (35) uz asistenciju svog kolege Davora Meštrovića - Meštra s kojim na HRT-u vodi "Dobro jutro, Hrvatska", pokazala je da je drastično skratila kosu. Klasični bob pristaje njezinom licu, a promjenu su pozdravili svi koji je poznaju.

Bob je trenutačno jedna od najpopularnijih frizura - vrlo odvažna, a ono što joj je najveći plus je to što je vrlo jednostavna za održavanje.

"Novi tjedan, nova zuza, stari voditelji", napisala je poznata voditeljica uz fotografiju.

"Ajmeee, ovo je vrh! Divota!", komentirala je njezina kolegica Maja Ciglenečki koja se nedavno pridružila timu ranoranilaca s Prisavlja iz jutarnjeg showa. Ovoga srpnja Zlata se nakon 13 mjeseci vratila na posao i nekadašnjim radnim zadacima. Voditeljica showa "Dobro jutro, Hrvatska" na vrhu svoje liste prioriteta ima svoja dva dečka, petogodišnjeg Tina i jednogodišnjeg Karla.

Sportski novinar i komentator Saša Sušec vjenčali su se u travnju 2013.,a prije toga su bili pet godina u romantičnoj vezi.

premijera filma Ustav republike Hrvatske / kino Cinestar Branimirova / Zagreb 04.10.2016. / foto: Davor Matota / Zlata Muck i Sasa Susec
Davor Matota / Hanza Media
Saša Sušec i Zlata Muck

Linker
07. travanj 2024 10:14