Getty Images
sve je kod nje na mjestu

Olivia Culpo ovim je outfitom najavila povratak slatkog modnog dodatka

Nakon ukosnica koje su se tiho ali sigurno nametnule kao novi 'it' ukras za kosu, još jedan dodatak koji se nosio prije gotovo dva desetljeća je ponovno osvojio trendseterice.

Vjerojatno negdje na dnu kozmetičke torbice još uvijek imate stari rajf za kosu koji niste koristili dugo vremena. Ove sezone upravo se rajf nametnuo kao dodatak za kosu koju sve više obožavaju 'it' djevojke. Ovaj ukras vežemo za djetinjstvo kada nam nije toliko služio kao modni dodatak, no sada je rajf postao detalj koji se nadopunjuje s ostatkom modne kombinacije. Kao chic modni dodatak nosila ga je i Blair Waldorf u seriji 'Tračerica' čije su ženstvene modne kombinacije uvijek inspirirale zaljubljenice u modu.

Predstavile su ga modne kuće poput Prade koja je u Parizu predstavila svoju ready to wear kolekciju za jesen/zimu 2019. Kako sve više ulazimo u godinu, novi trendovi se kristaliziraju pa vjerujemo da ćemo vidjeti razne varijacije ovog starog ukrasa. Da ga danas vole celebrity cure pokazala je poznata trendseterica i bivša misica Olivia Culpo (26) koja je u Parizu svoj crno bijeli stajling začinila rajfom ukrašenim zakovicama i inače elegantnom stilu koji zrači 50-im godinama dala glam-rock štih. Bijela suknja, dokoljenice koje potpisuje Prada i prozirna crna košulja činile su njezin outfit koji je zaokružila kitten potpeticama crne boje.

Olivia Culpo leaving her hotel to Prada Store for event during Ready To Wear A/W 2019-2020 as part of Paris Fashion Week on February 27, 2019 in Paris, France., Image: 416342960, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press

PARIS, FRANCE - FEBRUARY 27:  Olivia Culpo attends
Getty Images

U svoju privatnu kolekciju dodataka rajf je uvrstila i najpoznatija modna blogerica i dizajnerica Chiara Ferragni, no i ostale brojne trendseterice koje nisu odoljele ovom ukrasu. Kožni, baršunasti ili oni od satena, za sada smo vidjeli različite varijante koje će vjerujemo osvojiti i našu uličnu modu.

Chiara Ferragni (chiaraferragni / 21.02.2019): This look #SuppliedByPrada
Profimedia, Face To Face A
Chiara Ferragni

Linker
16. travanj 2024 08:35