Prirodne nijanse

Odlično joj stoji! Billie Eilish opet iznenadila novom frizurom i drastičnom promjenom boje kose

Glazbenica je na svojim društvenim mrežama objavila nekoliko selfija, na kojima je pokazala novi stil frizure, koji je oduševio njene pratitelje.

Pop senzacija Billie Eilish uskoro će napuniti 20 godina, a i prije svog okruglog rođendana mogla bi zaraditi titulu kraljice transformacija. Tinejdžerska zvijezda koja je osvojila svjet svojim pjesmama i upečatljivim izgledom ove godine je već prošla jednu ogromnu transformaciju, tek što smo se naviknuli na njezinu platinasto plavu frizuru - glazbenica opet iznenađuje.

Na svom Instagram profilu Billie je otkrila da je drastično promijenila boju kose. Ovaj put obojala ju je u smeđu. Boja izgleda potpuno prirodno, pogotovo na drugoj slici na kojoj ju je obasjalo sunce. Prema onome što se vidi kosu je još dodatno skratila, ostavila je razbarušene šiške, a stražnji dio kose je nešto dulji, tako da neodoljivo podsjeća na 'fudbalerku'. No to se ne može sa sigurnošću reći zbog fotografija koje ne pokazuju cijelu njenu glavu.

Čitajte i: Nova era Billie Eilish: Nema više zelene 'fudbalerke' koju je izradila slučajno, pjevačica otkrila kako sada izgleda

Kosa joj je kraća i tamnija, a na slikama je razbarušena, tako da se dobija dojam vrlo popularne 'messy' kose. Billie se kako izgleda odlučila na nešto što izgleda kao bob frizura.

Igranje sa stilovima

Veći dio godine imala je platinastu kosu s odrezanim šiškama, a stilovima frizure se igrala ovisno o prigodi. Za svečana događanja, poput primjerice Met Gale, stilizirala ju je u duhu diva iz 40-ih godina 20. stoljeća, među kojima je najpoznatija Marilyn Monroe. U nekim manje svečanim prilikama, dodatno je naglašavala slojevitost da bi stvorila dojam 'fudbalerke'. U jednom trenu kosu je dodatno skratila.

Čitajte i: Billie Eilish stvara trendove: Dojadila joj je nova-stara frizura pa se odlučila na rez inspiriran njezinom majkom

Tom svojom transformacijom i legendarnim snimanjem za naslovnicu Voguea, Billie je najavila svoj drugi album "Happier than ever", kao i svoju novu fazu. Do tada je bila poznata po ekscentričnim frizurama s neonskim pramenovima, predimenzioniranim trenirkama i odijelima, kao i predugačkim umjetnim noktima.

Iako se i nakon transformacije zna pojaviti u tom starom stilu, sada se Billie još više igra s odjećom, a čini se da će 20. rođendan dočekati kao brineta. Nije pogriješila, ta joj boja odlično pristaje jer naglašava njezinu prirodno svijetlu put i plave oči. Stilom neodoljivo podsjeća na rokerice iz perioda 90-ih, dekade koja je definitivno doživjela veliki povratak u svijet mode, glazbe i života.

Čitajte i: Podigla prašinu! Billie Eilish kao platinasta plavuša u pin-up modnom editorijalu za britanski Vogue

Linker
19. travanj 2024 21:23