novi izgled

Nakon Lejle Filipović, zagrebački frizer osvojio i Blanku Vlašić! Rezultat je zapanjujuć

Anita Dujić, Lejla Filipović, a sada i Blanka Vlašić samo su neke od poznatih dama koje su svoju kosu povjerile sigurnim rukama zagrebačkog frizera Ivice Palinića.

Zagrebački frizer Ivica Palinić osoba je od povjerenja za mnoge poznate dame, a jedna od dugogodišnjih klijentica mu je i bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović s kojom ga veže i prijateljski odnos. Ivicu i Lejlu često smo viđali na modnim revijama, eventima i drugim događanjima u metropoli. Godinama mu je vjerna i Anita Dujić Broadfoot, bivša misica, danas dekoraterka setova i dizajnerica.

Iako ovaj markantni frizer u intervjuima često naglašava kako bi na ulicama Zagreba volio vidjeti hrabrije frizure, njegove poznate klijentice vjerne su prirodnim nijansama i dugoj te njegovanoj kosi.

Babylights i dalje na tronu: Ovim hit pramenovima ni ove sezone žene neće odoljeti

Ovih mu je dana svoje povjerenje dala i jedna od najvećih hrvatskih sportašica, Blanka Vlašić i čini se – nije požalila. Otkako je sredinom veljače objavila kraj karijere, Blanka napokon ne mora razmišljati hoće li je duga kosa sputavati na treninzima i natjecanjima pa je svoju sportsku stranu ovih dana zatomila i zablistala u nikad ženstvenijem izdanju, a sve zahvaljujući spretnim rukama zagrebačkog frizera koji je uz pomoć ekstenzije u nekoliko sati Blanki napravio frizuru s elegantnim konjskim repom u stilu J.Lo.

Blanka se novim izgledom pohvalila i na Instagramu te dobila brojne pohvale od pratitelja, a komplimente joj je, među ostalima udijelio i pjevač Jacques Houdek s kojim je prošlog petka gostovala u emisiji Danijele Trbović na HRT-u, a koji je uz srca napisao: 'Lijepa naša Blanka!'

image
FOTOGRAFIJE: Renato Branđolica, hrt
image
Daniela Trbović, Jacques i Blanka
FOTOGRAFIJE: RENATO BRANđOLICA, HRT

Fantastično elastično! Laštik gumice za kosu najbolji su ukras svakoj kosi - i imaju jednu jako važnu svrhu

Linker
16. travanj 2024 17:00