Sanja Vjenović
 Maja Jurović
ma tko bi njoj dao 58...

Najpopularniji rez: Sanja Vejnović se top trendi ošišala, a promijenila je čak i boju

Glumica je svoje pratitelje na Instagramu iznenadila najnovijom fotografijom s novom frizurom nakon čega su je dočekale lavine oduševljenja...

Glumica je svoje pratitelje na Instagramu iznenadila najnovijom fotografijom s novom frizurom nakon čega su je dočekale lavine oduševljenja...

Sanja Vejnović (58) posljednjih godina nije previše eksperimentirala s frizurama, ali ovom promjenom sve je nadoknadila. Omiljenoj kazališnoj, televizijskoj i filmskoj glumici odlično pristaju sve frizure, ali i ona je nedavno pokleknula trendi lepršavom bobu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Nova frizura!#hairstyle

Objavu dijeli Sanjic (@sanjavejnovic)

"Jako dobro!", "Prekrasna!", samo su neki od komentara, a najviše se oduševila Sanjina kolegica Marijana Mikulić. "Divna si, majko!", napisala je Marijana prisjećajući se snimanja serije "Ponos Ratkajevih" kada su na setu bile majka i kći.

Glumica poznata po svojoj bezvremenskoj ljepoti uvijek poručuje da su za njezin dobar izgled zaslužni geni, prehrana, tretmani, pozitivno raspoloženje, meditacija, radost i smijeh.

Prije nekoliko godina našla se na popisu najljepših žena svijeta iznad 40 godina po izboru web stranice dobro poznate filmoljupcima, IMDb-a, a Sanja je prošle godine pristala prvi put biti zaštitno lice modnog brenda i to u najljepšem mogućem društvu. Uz svoju 21-godišnju kći Martu Evu Mećavu snimila je kampanju za brend Delight.

Matea Smolčić Senčar

Matea Smolčić Senčar

Kako bi održala zen i balans u životu redovito meditira. "Tako održavam svoju vitalnost i ravnotežu duha i tijela. Što se tiče prehrane, strogo pazim na nju i već godinama se hranim po Montignacovoj metodi, kod koje je naglasak na glikemijskom indeksu namjernica. Montignacova metoda nije klasična dijeta, nema izgladnjivanja, vodi se računa o kombiniranju namirnica, njihovu glikemijskom indeksu te se svakako ne miješaju ugljikohidrati i proteini u istom obroku", naglasila je.

Linker
26. travanj 2024 00:31