Getty Images
inspirirajte se

Jedna frizura i dalje je apsolutni hit sezone - ovako je nose poznate zvijezde

Popularna i chic frizura za koju se možete odlučiti ako nemate ideje što s kosom je bob, bilo da je riječ o kraćem ili dužem. Ova zahvalna frizura, iako kratka, nudi pregršt načina za stiliziranje, a inspiraciju možete potražiti kod slavnih dama koje su odabrale ovakvu frizuru.

Posljednjih nekoliko sezona jedna od najpopularnijih frizura je kratki bob ili njegova duža varijanta - lob. Kratki rez dobra je ideja ako ste u potrazi za osvježenjem izgleda, a ova frizura stoji gotovo svakom obliku lica.

Svoje duge pramenove skratile su i brojne slavne dame čije nam frizure mogu poslužiti kao odlična inspiracija za novi stil. Margot Robbie, Jennifer Lawrence, Selena Gomez ili Irina Shyke samo su neke od njih, a isprobale su kraće i duže varijante. Bob će najbolje izgledati s blagim valovima i stiliziran razbarušeno kada će kosa dobiti na volumenu. Takav styling najbolje će odgovarati onima koje se muče s tankom kosom.

Plavuše s balayge pramenovima izgledat će odlično s valovito stiliziranim bobom jer će se tada sve nijanse najbolje vidjeti te će poprimiti zaigrani izgled. Brinete i crnke s druge strane mogu stilizirati zaglađeni bob, odnosno onaj ravni. Kao jedan od posljednjih trendova nametnula se sjajna 'staklena kosa' koja će se najbolje istaknuti upravo na tamnim tonovima kose. Ovakav stil vole nositi pjevačica Dua Lipa i Kim Kardashian.Inspirirajte se lookovima slavnih djevojaka koje su svoje duge uvojke skratile u one zaigrane kratke.

Linker
18. travanj 2024 04:58