Za one koje se usude

Iva Jerković, Paula Sikirić i Ana Radišić otkrile su tajnu svoje njegovane kose

Domaće influencerice i voditeljice prisustvovale su na predstavljanju nove linije Chroma Absolu za obojanu kosu brenda Kérastase i oduševile nas svojim besprijekornim izdanjima.

Predstavljanje nove linije Chroma Absolu čuvenog brenda za njegu kose Kérastase privuklo je brojna lica domaće scene koja su pokazala svoju njegovanu kosu. Poznate dame, među ostalima - TV voditeljica Ana Radišić te influencerice Paula Sikirić, Petra Ria i Klaudija Kelemović ovu su priliku iskoristile da u svoju kolekciju proizvoda za njegu kose uvrste i ovu liniju čiji je moto "usudi se".

Dok je Paula Sikirić svoju kosu ukrasila upečatljivom maramom s narančastim detaljima koju je uparila sa šljokastim topićem iste nijanse, Petra Ria za ovu je prigodu kosu stavila u visoki rep, a stilizirala je i popularne "curtain" šiške u stranu. Klaudija je nosila raspuštenu kosu, a Ana Radišić popularnu "wet" zalizanu frizuru kojom je upotpunila odličan outfit - crno odijelo i sasvim jednostavne crne cipele na petu na vezanje.

image

Iva Jerković i Ana Radišić

BOJAN ZIBAR

Novim proizvodima za kupku, njegu i zaštitu te naglašavanje sjaja kose oduševljena je i Iva Jerković, voditeljica i vlasnica Kérastase salona LaRita, koja je na predstavljanju zasjala u nude nijansama "od glave do pete" te je istaknula svoju dugu i njegovanu smeđu kosu.

image

Klaudija Kelemović i Nika Doria Grbac.

BOJAN ZIBAR

Predstavljanju nove linije nisu odoljele ni poznate Kérastase ekspertice i koloristice za kosu, Teuta Mesaroš i Evelin Benković, koje su podijelile svoja iskustva vezana uz bojanje i održavanje obojane kose.

image

Paula Sikirić

BOJAN ZIBAR
image

Petra Ria

BOJAN ZIBAR

Personalizirano djelovanje

Boja je jedan od najuzbudljivijih aspekata kose o kakvoj sanjamo, barem zbog toga što trenutačno preobražava izgled i stav. Linija Chroma Absolu temelji se na dubokom razumijevanju izazova koji se javljaju kod obojane kose te nudi personalizirano kiselo djelovanje kako bi se kosa u potpunosti obnovila te tako stvorila kvalitetna baza za prekrasnu i dugotrajnu boju. Tako se najnovija linija temelji na spoju kiselina – vinska, mliječna i aminokiselina i drevna biljka Centella Asiatica, čine ovu liniju potpunom revolucijom za obojenu kosu.

image

Kerastase linija Chroma Absolu.

BOJAN ZIBAR

Kolekcija Chroma Absolu nudi širok spektar proizvoda koji su namijenjeni svim tipovima obojane kose. Cijeli proces njege podijeljen je u tri etape: kupka, njega i zaštita, te zvijezda proizvod: Chroma Gloss, zaglađujući tretman za naglašeni sjaj kose.

Ako je vaša kosa tanka do srednje gusta, odabir će pasti na regenerator Cica Chroma. Za gustu do jako gustu kosu namijenjena je maska Chroma Filler, s formulom koja prodire u jezgru kose za 92 % snažnije vlasi. Oba preparata popunjavaju oštećenja i jačaju kosu iznutra za zdraviji izgled, mekoću i sjajniju i očuvanu boju. U kategoriji njege nalaze se još dva univerzalna proizvoda predviđena za sve tipove obojane kose.

image

Silvio Kastelanić i Ana Androšević

BOJAN ZIBAR

Apsolutna zvijezda ove kolekcije je do sada neviđeni zaglađujući tretman za kosu – Chroma Gloss, a moguće ga je raditi u vlastitom domu i mnoge oduševljene beauty entuzijastice i stručnjaci za kosu ga ističu kao nešto što do sada nisu vidjeli. Sadrži inovativnu formulu koja intenzivno njeguje vlakna transformirajući i zatvarajući površinu za smanjenu poroznost, intenzivnu mekoću i blistav sjaj. Kosa izgleda snažno, a boja traje duže.

Krajnji korak je zaštita - Serum chroma thermique čija hidratantna formula njeguje obojenu kosu i istovremeno intenzivno štiti od vanjskih negativnih čimbenika poput oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, vlage, topline i oksidativnog stresa.

image

Teuta Mesaroš

BOJAN ZIBAR

Kérastase je osmislio i preparate koji se koriste isključivo u salonu, nakon i između bojanja. Riječ je o Koncentratu Acide Aminé Fusio-Dose i Boosteru Resurfaçant Fusio-Dose. Koncentrat Acide Aminé Fusio-Dose. Oba preparata intenzivno njeguju vlakna, osvježavaju sjaj i živahnost te pomažu u očuvanju zdravog izgleda kose nakon bojanja.

Linker
24. rujan 2022 12:52