katerina_nailcore, hheather_nails Instagram
Uklapa se u svaki stajling

Hit manikura istisnula koraljnu: Ovoga ljeta na noktima ćete poželjeti nešto sasvim drugačije

Osim tipične ljetne boje - koraljne i raznih neonskih nijansi, ove je godine pravi hit takozvana 'mliječna kupka' manikura koja nalikuje pravoj kupki od mlijeka, na čijoj površini pluta cvijeće, zbog čega je vrlo romantična i lako se uklapa u ljetne lookove.

Cvjetni motivi svake su godine sve popularniji, a dizajneri i brendovi trude nam se približiti ovaj uzorak na najbolji mogući način. Osim u modi, cvjetni uzorak je ovoga ljeta postao hit i na noktima, no ne na klasičan način kroz iscrtavanje motiva kistovima već lijepljenjem akrilnih noktiju ukrašenih suhim cvijećem.

Takozvana "milk bath" manikura nalikuje pravoj kupki od mlijeka na čijoj površini pluta cvijeće i razno zelenilo te djeluje vrlo romantično i ljetno, baš kao da ste polje puno različitog cvijeća preselili na nokte. Celebrity manikuristica Elle koja vodi računa o noktima Blake Lively, Jennifer Lopez i Jessice Chastain objasnila je da ova manikura nije ništa kompliciranija od obične gel manikure. "Sve ovisi o duljini vaših noktiju i koliko je brza vaša manikuristica, no postupak ne traje dulje od sat do dva", rekla je.

Cvjetno-mliječna manikura zaludila je mnoge trendseterice koje su se istom pohvalile na Instagramu te je iz njihovih fotografija vidljivo da ova manikura pristaje svim duljinama i oblicima noktiju. Bilo da više volite ovalne, četvrtaste ili špičaste nokte, "milk bath" manikura odlično će se uklopiti u vesele, ljetne stajlinge te će se isticati u moru koraljnih i neonskih noktiju. Inspirirajte se nekim najboljim dizajnima s Instagrama.

Linker
20. travanj 2024 05:09