PROMJENA IMIDŽA

Hit frizure: Isprobati ih možete već ovog ljeta, nećete pogriješiti s njima

Vrijeme je konačno postalo toplije, pa prije nego spakirate torbu za plažu i pijuckate ledeno hladne koktele, vrijeme je da se inspirirate novim frizurama.

Ljeto je uvijek odlično vrijeme za promjenu frizure, a nakon posljednje dvije pandemijske godine, svima bi nam dobro došao novi početak. Ima li boljeg načina od promjene imidža?

Nova frizura je i najava da se nešto mijenja u vašem životu. Bez obzira želite li dramatičnu promjenu s novom ljetnom frizuru ili samo želite neke manje trendi popravke na svom trenutnom stilu, donosimo niz lookova koji vam mogu poslužiti kao odlična inspiracija.

Čitajte i: Dočekajte ljeto sa stilom: Frizura koju obožavaju slavne dame bit će apsolutni hit sezone

Pixie frizura

Iako pixie frizura zahtjeva odvažnost, posebno ako ste veći dio života živjeli s dugom kosom, ona zaista pristaje uz sve! Ova superkratka frizura nije samo šik, već se i lako održava, lagana je i idealna za trčanje po ljetnim vrućinama. Postoji bezbroj varijacija koje možete odabrati, a mi smo izdvojili izbor glumice Halle Berry.

image

Halle Berry

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Duga i ravna, njegovana kosa

Ako ste oduvijek ljubiteljica duge kose, ne morate je skraćivati. Možete se odlučiti za ispleglanu kosu, valove ili kovrče, ovisno o raspoloženju. S druge strane, dovoljno je da ujutro svaki put pošpricate kosu sprejem za sjaj i dobit ćete rezultate kao iz frizerskog salona. Jedna od ljubiteljica duge i ravne kose je definitivno crnokosa glumica Demi Moore, čija je ispeglana kosa već odavno njezin zaštitni znak.

image

Demi Moore

MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Valovi srednje dužine

Ako se odlučite za balayage na cijeloj glavi imajte na umu da takvi pramenovi naglašavaju okruglo lice pa treba biti oprezan. Radije se odlučite za dulje slojeve koji ističu vašu ključnu kost poput onih koje nosi glumica Julia Roberts. Ovakvu frizuru uvijek možete volumenizirati valovima, a ovaj stil će vam pomoći da naglasite jagodice i pokažete ramena. Obvezno investirajte u masku za kosu kako biste održali sjaj ovakve frizure.

image

Julia Roberts

LOIC VENANCE/AFP/PROFIMEDIA

Šiške na jednu stranu

Šiške na jednu stranu ste vjerojatno već vidjeli na zvijezdama poput Jennifer Lopez, Selene Gomez i drugih. Ovakve šiške su doživjele veliki preporod ove godine. Mogu dodati mladolikost licu te učiniti da vaše lice izgleda sitnije. Kako biste dobili šiške poput glumice Anne Hathaway, osušite ih na suprotnoj strani i pošpricajte jakim sprejom za kosu.

image

Anne Jacqueline Hathaway,

JEP CELEBRITY PHOTOS/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA JEP CELEBRITY PHOTOS/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Bob frizura

Najnovije vijesti iz svijeta ljepote spominju veliki povratak kraćih frizura, s velikim naglaskom na kosi duljine ispod brade. Ovdje se ne radi o već viđenom, strogom bobu koji je potrebno fenirati i peglati te stalno podšišavati kako bi "svaka dlaka bila na svom mjestu". Riječ je o zanosnoj, seksi frizuri koja se zove ‘mini bob‘. Zamislite samo kako bi izgledala Amelie u 2021. godini!

Frizura koja podsjeća na stil šik Francuskinja uključuje poludugu kosu isfeniranu na opuštene valove te mekane šiške, koje slijede trend "šiški zavjesa" koji je prošlog ljeta počeo vladati društvenim mrežama. Jedna od naših domaćih zvijezda, voditeljica Tatjana Jurić velika je obožavateljica ove frizure.

image

Bob frizura

PRESS
Linker
18. travanj 2024 05:10