Instagram
obožavatelji oduševljeni

Gotovo neprepoznatljiva: Ella Dvornik iznenadila povratkom u prirodnu boju kose, a mišljenje su imali mama Danijela i Charles

Blogerica i influencerica prikupila je u kratkom roku mnoštvo pozitivnih reakcija i komentara - nakon dugo vremena zaželjela se svoje prirodne boje kose koja joj, sudeći po svim reakcijama, i najbolje pristaje.

Plava, siva, crvena, pastelno ružičasta...Ella Dvornik (28) prava je beauty kameleonka kada je boja kose u pitanju, a nakon dugog perioda eksperimentiranja odlučila je predahnuti i vratiti se na prirodnu boju kose, što su njezini pratitelji na društvenim mrežama dočekali s oduševljenjem. U posljednjih godinu dana promijenila je nekoliko boja i stilova frizure, no s vremena na vrijeme kosi treba priuštiti odmor, na što se odlučila i Ella i vratila u prirodnu boju kose.

"Vrijeme je za oporavak! Nakon godina eksperimentiranja s kosom, došlo je vrijeme da malo odmorim i vratim se na prirodno", napisala je u opisu fotografije na Instagramu i upitala pratitelje - "Koliko mislite da ću izdržati?". U kratkom roku skupila je više od 16 tisuća lajkova, a pozitivni komentari na novi-stari look samo se redaju.

"Super ti stoji i izgledaš mlađe", "Ljepše od plave, ovo ti odlično stoji", neki su od komentara na Ellinu smeđu boju kose. Blogerica je neko vrijeme nosila i duge ekstenzije na kosi, a sada njeguje kratku bob frizuru, omiljeni rez brojnih slavnih i domaćih zvijezda.

Jednu obožavateljicu zanimalo je kako će Balie reagirati na novu boju kose, na što se Ella našalila kako je dijete naviklo na majku i prepoznaje ju samo po mirisu, a sve je zabavila i Charlesova reakcija koju je podijelila na Instagram storyju - Izgledaš kao gotičarka, rekao joj je suprug, a majka Danijela u komentarima je kazala da joj prirodna boja ipak najbolje pristaje.

Linker
19. travanj 2024 22:55