Inspiracija za sunce

Frizure kakve želimo! Poznate Hrvatice spremno dočekuju proljeće i otkrivaju najvruće trendove

Neke su kosu skratile, druge su osvježile boju... Poznate Hrvatice pohitale su promijeniti frizuru kako bi spremno dočekale toplije dane.

Proljeće kakvo god da je, sunčano ili hirovito, nam je već odavno stiglo, s njim su došli i dulji dani. Sve to znači da nam topliji dani stižu, s njima i proljetna garderoba, boravci u prirodi, na svježem zraku u vrevi grada, a nema bolje pripreme za te vesele dane nego osvježiti frizuru. Nakon zime i tmurnih dana, kosa je često isušena od centralnog grijanja, potamnijela i bez sjaja zbog nedostatka sunca. Riješenje za takve probleme uvijek spremno imaju vješti frizeri i frizerke, a upravo su njihove zlatne ruke potražile i naše poznate dame.

Tatjana Jurić

Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić, vjerna je smeđoj boji kose sa zlaćanim sjajem, svoje prirodne kovrče uglavnom voli poravnati, a već neko vrijeme obožava ultramoderni bob. Sada ga je ipak malo skratila.

"Ode opet kosicaaaaa!", napisala je Tatjana uz fotografiju nove frizure. Iako je kosu 'sakrila' šik kapom, vidljivo je da je skratila duljinu te da i dalje njeguje 'ispeglani' look. Iako je voditeljica zavapila za proljećem koje kao da kasni, ona će ga s novom, osvježenom, frizurom dočekati spremna.

Čitajte i: Najcool trend ovog ljeta: nijansa kose koju će htjeti baš sve kćeri (i pokoja majka) pokazati na suncu

Marijana Mikulić

Glumica i majka trojice sinova Marijana Mikulić svaki odlazak frizeru obilježi kao svečani događaj, a nema majke koja se s time neće složiti.

"Nakon 15 godina prirodna boja kose. Pinku svjetlija na fotkama nego uživo. Meni savršena. Uvijek eksperimentiranje, isprobavanje, a na kraju uvijek najbolje ono što nam je prirodno dano", pohvalila se glumica uz fotografiju rezlutata, a priložila je i fotku 'making of' nove frizure. Iako nije drastično mijenjala dužinu kose, kako kaže, Mare Mikulić vratila se svojoj prirodnoj boji.

Nives Ivanišević

Ova 39-godišnja voditeljica s toplijim danima i nadolazećim proljećem odlučila si je olakšati život i skratiti dugu kosu koja joj je sezala do struka. A firizura koju sada nosi - poluduga i blago uvijena kosa - pun je pogodak, jer će baš takva kosa idućih mjeseci vladati ulicama.

"Svježe ošišana", kratko je napisala Nives na Instagramu uz fotografiju s novom frizurom, koja je pobrala brojne komplimente.

Čitajte i: Babylights i dalje na tronu: Ovim hit pramenovima ni ove sezone žene neće odoljeti

Blanka Vlašić

I dok mnoge poznate dame proljeće dočekuju odlaskom 'pod škare', naša svježe umorivljena atletičarka Blanka Vlašić nakon mnogo godina radi upravo suprotno - pušta kosu. Budući da više ne mora vrijeme provoditi u svlačionicama, na napornim treninzima i stresnim natjecanjam iz skoka u vis, Blanka napokon ima vremena za njegovanje duge i bujne kose. Rezultat je naprosto zadivljujuć.

Anita Dujić Broadfoot

A da ne treba mijenjati ni duljinu, niti boju kose da bismo dobili proljetno osvježenje pokazala je Anita Dujić Broadfoot. Ona je kao i uvijek vjerna svom frizeru Ivici Paliniću koji joj je od kose napravio pravu grivu. Bogate, sitne valove duž cijele duljine kose Anita je ponosno pokazala u nekoliko objava. A kako i ne bi, kad joj tako dobro pristaju, a time je pokazala i način na koji svaka dama može barem na nekoliko dana 'drastično' promijeniti imidž, a da svaka vlas ostane na glavi.

Linker
16. travanj 2024 19:35