PIERCING U KOSI

Ella Dvornik zna kako izgledati 15 godina mlađe! Trik je u frizuri koju svatko može napraviti kod kuće

Poznata blogerica i influencerica obožava promjene i nove izazove, a u vikend je zakoračila s novom frizurom zbog koje izgleda 15 godina mlađe - pletenica s piercingom pravo je osvježenje za tmurne jesenske dane.

Ljubiteljica piercinga ne prestaje oduševljavati pratitelje svojim promjenama frizure, a sada je ponovno otišla korak dalje. Nedavno je predstavila novu boju kose, smeđu s kontrastnim svijetlim pramenovima oko lica, a riječ je o frizerskom trendu koji osvaja svijet, u što smo se uvjerili i kada su ih nosile Jennifer Lopez i Kylie Jenner.

View this post on Instagram

💚

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

View this post on Instagram

🤍🤍🤍🤍⛅️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Takvi kontrasti oko lica imaju i anti-ageing efekt, a posebno kada se spoje s pletenicom – poput ove frizure kakvu nosi Ella Dvornik (29).

Ovaj put poznata influencerica je pokazala i kako stilizirati kosu, a da to ne bude potpuno uobičajeno. U salonu su joj napravili visoki rep, upleli pletenicu koja je dodatno začinjena piercingom za kosu, a statement pramenovi su uokvirili lice i dali mu svježinu. Ljubiteljice mode i nakita oduševljene su ovim trendom jer metalni prstenovi i naušnice će i od najdosadnije frizure napraviti wow efekt.

Bilo je podijeljenih mišljenja, ali njezini fanovi na Instagramu su se složili da Elli sve pristaje.

„Ako nekome dođe da si začini frizuru posebnim detaljem, u Vikler i ružu stavljaju piercinge u kosu! Taman kad pomislite da nemaju više što smisliti!” napisala je Ella oduševljena brzom i efektnom frizurom.

Ovakvu frizuru možete i sami isprobati, napravite pletenice i stavite ukrase po cijeloj dužini kose. A ako poželite statement pramenove poput Ellinih za to vam je ipak potrebna pomoć vrhunskih kolorista.

ČITAJTE I:

Ella Dvornik zaprijetila mami Danijeli: 'Ovo ti je zadnja beba koju ćeš imati'

Uživanje nakon svega što je prošla: 'Ne vraćam je natrag!'

Starija kći Elle Dvornik uplašila roditelje: 'Počela sam zaključavati sve sobe u stanu'

Linker
20. travanj 2024 09:18