Profimedia
CARA DELEVINGNE

Beauty inspiracija: Platinasto plavi bob sa srebrnim sjajem

Da je u korak s trendovima Cara Delevingne pokazala je na ulicama Pariza: britanska manekenka, najpoznatija po svojim gustim, tamnim obrvama, premijerno je "prošetala" svoj novi look i dokazala da joj stvarno sve dobro stoji.

Jedna od muza njemačkog dizajnera Karla Lagerfelda najprepoznatljivija je po svojim obrvama koje su i danas mnogima nepresušan izvor inspiracije. S obzirom na to da je upravo po njima najpoznatija, Cara Delevingne ne mijenja njihov izgled, ali se zato redovito poigrava svojom kosom. Manekenka i glumica se ne boji upečatljivih lookova pa nije čudno da se i ona ukrcala na vlak zvan - platinasto plava boja.

Nakon što su nedavno Olivia Wilde, Allison Williams i Katy Perry predstavile svoje velike transformacije, pridružila im se i Delevingne čija nijansa ipak malo "vuče" na srebrnu. Svoj novi look predstavila je u večernjem izlasku u Parizu, a osim što je promijenila boju, svoju smeđu kosu je skratila u oštri bob koji je na jednoj strani podignula čvrstom pletenicom.

Cara Delevingne leaving the Matignon Bar to L'Arc Nightclub ahead the Paris fashion week in Paris, France, on March 05, 2017., Image: 323652064, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

Linker
19. travanj 2024 11:55