Instagram
slatko i odvažno

Ako žudite za promjenom, isprobajte frizuru koja zrači francuskim šikom

Ako vam je duga kosa već dosadila ili samo želite osvježiti izgled, isprobajte jednostavnu frizuru koja zrači francuskim stilom.

Bob se nametnuo kao hit frizura 2019. godine i čini se da se još neko vrijeme neće maknuti s prvog mjesta omiljenih rezova. Ako ne žudite za dugom kosom već je i vas osvojila kratka frizura, jednostavnija za održavanje, inspiraciju za nešto drugačije možete pronaći na Instagram profilima blogerica koje njeguju kratki bob s baby šiškama.

Ova frizura najbolje izgleda ako je riječ o tamnosmeđoj ili crnoj kosi, a uz crveni ruž na usnama i beretku čini veoma šik izgled. Kratki bob stiliziran u razbarušene valove kosi će dati punoću i volumen pa je ovakav look pogodan i za one s tankim vlasima. Paperjaste šiške, rezane iznad obrva odaju dojam nonšalantnog looka, a ove su sezone posebno popularan rez - otvorit će lice i istovremeno čini odvažnu i slatku frizuru.

Pristajat će onima licima manjeg oblika nosa, s izraženim jagodicama. Ovalno lice trpi svaki oblik šiški, pa tako i ove, no baby rez trebale bi izbjegavati one srcolikog oblika lica.

Linker
19. travanj 2024 00:30