PROMO
in vino veritas

Koja je tajna obožavanog francuskog brenda prirodne kozmetike?

U proizvodima brenda Caudalie od početka su bili visokovrijedni i moćni sastojci koji dolaze iz poznatih vinograda Bordeauxa na jugu Francuske.

U proizvodima brenda Caudalie od početka su bili visokovrijedni i moćni sastojci koji dolaze iz poznatih vinograda Bordeauxa na jugu Francuske.

Sve je počelo 1993. na berbi grožđa na francuskom imanju Chateau Smith Haut Laffite, kada je profesor Joseph Vercauteren, direktor laboratorija Farmaceutskog sveučilišta u Bordeauxu, primijetio da se najkorisniji sastojci grožđa bacaju pri proizvodnji vina.

Dvije godine kasnije supružnici Mathilde i Bertrand Thomas osnovali su luksuznu francusku kozmetiku Caudalie koja do danas koristi prednosti sastojaka iz vinove loze i grožđa, od kojih su najsnažniji polifenoli, antioksidansi koji se nalaze u sjemenkama grožđa.

image

Vinosource-Hydra linija.

PROMO

Godine 1997. na tržište je došao sada već legendarni proizvod, Beauty Elixir koji koži daje predivnu blistavost, zaglađuje ju i hidratizira. Nadalje, Caudalie osnivači su 1999. stvorili prvi spa resort Vinotherapie Spa u kojem se posjetitelji mogu opustiti i uživati u specijalističkim tretmanima koje izvode vodeći Caudalie vinoterapeuti.

Osim polifenola koji štite kožu od slobodnih radikala i tako kožu održavaju mladom, Caudalie u svojim proizvodima koristi još mnogo visokovrijednih sastojaka poput resveratola, hijaluronske kiseline, glicerina, organske vodice grožđa i raznih esencijalnih ulja koja regeneriraju kožu.

image

Caudalie Vinoperfect linija

CAUDALIE

Gotovo svi patenti aktivni sastojci Caudalie kozmetike su bazirani upravo na ljekovitim ekstraktima vinove loze i grožđa, a brend već niz godina surađuje s s američkim Sveučilištem Harvard i njihovim znanstvenicima koji rade na pronalaženju prirodnih sastojaka za sprječavanje starenja kože.

Caudalie asortiman je tijekom godina sve više jačao, a neke od njihovih najprodavanijih linija su Vinoperfect s Radiance serum kao vodećim za njegu zrele kože, Vinosource-Hydra linija namijenjena za bogatu hidrataciju s grožđanom vodicom te Resveratrol-Lift linija koja vraća volumen koži i zaglađuje sve njezine slojeve.

image

Krema iz Caudalie Resveratrol-Lift linije.

CAUDALIE

Osim prirodnih sastojaka, Caudalie je u svoj brend implementirao i ekološku ambalažu. Resveratrol-Lift linija dizajnirana je u zero waste pakiranju koje se u potpunosti može reciklirati. Osim toga, brend je 2012. počeo posvećivati ​​1 posto globalne prodaje financiranju projekata pošumljavanja te je do sada posadio i zaštitio preko četiri milijuna stabala na sve četiri strane svijeta.

Osim u ljekarnama, Caudalie asortiman od kolovoza 2022. možete pronaći i u Douglas trgovinama na adresama CCO East, Centar Cvjetni i Trg Bana Jelačića 1.

Linker
27. travanj 2024 04:26