Vidljiva promjena

Kate Middleton pokazala novu boju kose: Sve se više odriče smeđe

U svom posljednjem pojavljivanju u javnosti, princeza od Walesa pojavila se sa sasvim drugačijom bojom kose pa možemo sa sigurnošću reći da sve više izgleda kao plavuša!

Izgleda da se Catherine Middleton sve više odriče boje kose koju njeguje već godinama! S novom svjetlijom frizurom pojavila se u Windsoru zajedno s princem Williamom. Princ i princeza od Walesa otišli su u Windsor kako bi pregledali more cvijeća koje su britanci položili ispred vrata imanja Berkshire u znak počasti pokojnoj kraljici, koja je umrla u Balmoralu u četvrtak, u dobi od 96 godina.

Tijekom izlaska pridružili su im se princ Harry i Meghan Markle, što je prvi put da su se dva para pojavila u javnosti od Dana Commonwealtha 9. ožujka 2020., samo nekoliko tjedana prije karantene zbog Covida.

image

Kate Middleton u novom izdanju

POOL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Princeza je često znala osvježiti boju kose svijetlim pramenovima, a budući da se sad vraća na kraljevsku dužnost nakon ljetne stanke, izgleda da joj je ova promjena dobro došla! Osim toga, kosu je osvježila i novom stepenastom frizurom koja joj odlično stoji jer joj naglašava lice te djeluje profinjeno i elegantno.

Ako se pitate što je zapravo potrebno da biste imali zdravu i sjajnu kosu poput buduće engleske kraljice, njezina stilistica Amanda Cook Tyler jednom prilikom je otkrila da na Kate postiže volumen i elastičnost s fiksirajućim sprejem kako joj kosa ne bi letjela na sve strane.

U nastavku smo izdvojili lookove koji vam mogu poslužiti kao inspiracija!

image

Kate Midlleton s laganim valovima

CHRIS JACKSON/PA IMAGES/PROFIMEDIA CHRIS JACKSON/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Vojvotkinja od Cambridgea tijekom posjeta SportsAid Houseu na Igrama Commonwealtha 2022. pojavila se s laganim valovima, ovu praktičnu firzuru možete napraviti čak i kod kuće uz pomoć figara i običnog laka za kosu.

image

Kate Middleton s elegantnom pundžom

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na krštenju princa Louisa vojvotkinja je zablistala s raskošnom niskom punđom na glavi, a sličnu je frizuru nosila i na ceremoniji povodom proslave 100. godišnjice Kraljevskih zračnih snaga. Mnoge obožavateljice zapitale su se kako je Kate uspjela izdržati event sa savršeno začešljanom ‘opuštenom punđom‘, a odgovor je jednostavan - imala je malog ‘pomagača‘ koji se na fotografijama ne vidi.

image

Kate Middleton

JOHN RAINFORD/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Naime, frizer 36-godišnje Catherine punđa učvršćuje tankim ukosnicama, a zatim dodaje ‘tajni sastojak‘, smeđu mrežicu u boji njezine kose. Ovaj pomalo starinski trik odličan je način da punđa satima ostane na mjestu te uvijek izgleda uredno.

Linker
11. travanj 2024 21:23