Profimedia, INSTAR Images
nema doručka

Glumica trpi strogu dijetu - 8 sati jede, a 16 ne okusi ništa

Osobni trener slavne Robbie Margot otkrio je kako australska glumica odražava svoju skladnu figuru - uz poznatu osmosatnu dijetu.

David Higgins, osobni trener 28-godišnje Robbie Margot, za Insider je ispričao kakvim se principima povodi u brizi za izgled i zdravlje glumice. Nekim je tvrdnjama mnoge iznenadio, osobito kad je u pitanju njegov stav o doručku.

'Doručak je precijenjen. Povremeno ga možete propustiti. Ona tvrdnja da je 'doručak najvažniji obrok u danu' je nešto što se proteže još iz četrdesetih godina prošlog stoljeća kada je krenula marketinška kampanja s namjerom da se prodaju jaja. Od tada smo svi odgajani u duhu te rečenice i nametnuto nam je da vjerujemo u nju', rekao je Higgins čije su klijentice i Naomi Campbell i Claudia Schiffer.

Osobni trener slavnih tako smatra da se najboljim u mršavljenju pokazao post koji traje 16 sati, dok se osam sati normalno jede. Za mnoge to znači preskakanje doručka, ručak u podne i posljednji obrok u danu u 20 sati.

Exclusive, Beverly Hills, CA - 20180621 -  Margot Robbie out in Beverly Hills

-PICTURED: Margot Robbie
-, Image: 375636169, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

'Ovom metodom sigurno nećete moći puno pojesti jer za to nećete imati ni puno vremena. Tijelo će vam pak biti zahvalno jer ćete mu dati dovoljno vremena da se oporavi i probavi svu hranu i neće se morati prekomjerno naprezati oko vašeg metabolizma.

Margot je u ranijim intervjuima rekla da joj je teško držati se strogih dijeta i da se rigoroznijih pravila drži tek kad se priprema za novu ulogu ili je čeka uvaženi crveni tepih. 'Ne mogu svaki dan jesti samo salatu i pola čaše vina svaki drugi dan. Ne mogu, pa si tu i tamo priuštim i nešto što volim, a ne smatra se najzdravijim. Inače postanem turobna', rekla je Margot. Kad nije na osmosatnoj dijeti, za doručak najčešće jede zobenu kašu sa šumskim plodovima ili zeleni smoothie koji uključuje jabuku i kelj.

Margot Robbie
25th Annual Screen Actors Guild Awards, Roaming Arrivals, Los Angeles, USA - 27 Jan 2019, Image: 410679195, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Margot Robbie

Linker
30. rujan 2022 18:09