Ella Dvornik i Charles Pearce
 Instagram / Ella Dvornik
Nema labavo

Ella Dvornik mršavi punom parom: U 12 je dana izgubila tri kilograma bez vježbanja, a ciljevi su jasni

Najistaknutija influencerica u Hrvatskoj Ella Dvornik, koja ima pravu vojsku pratitelja, otkrila je da za cilj ima opet biti u formi nakon što je prije tri mjeseca dobila prinovu u obitelji. Njezinom pozivu odazvale su se mnoge žene koje će je pratiti, ali i probati isto.

"Ne jedem poslije 18 h, do tad jedem najnormalnije bez ikakvih ograničenja. Ako uz tu tehniku još izbacite kruh i tjesteninu, rastopit ćete se, ali ne morate ako vam je to previše hardcore , ja nisam izbacila još, ali planiram kad krenem trenirati idući tjedan", rekla je krajem svibnja Ella Dvornik koja je odlučila poraditi na zdravijem načinu života i u samom početku izgubila je tri kilograma.

Nedavno je bila otkrila koliko teži tri mjeseca nakon rođenja druge kćerkice, a sada je na Instagramu svima pokazala i kako joj trenutno izgleda trbuh.

Svojom objavom pokrenula je izazov u trajanju od 60 dana u sklopu kojega će vježbati i zdravo se hraniti. Za tu je svrhu otvorila i Instagram profil ellaschallenge koju prati preko 22 tisuće ljudi.

Vedran Peteh

"Bok ekipa! Na ovom profilu ćemo skupa probati u 60 dana napraviti promjenu svog tijela", stoji u opisu.

"Kao što znate prije tri mjeseca sam rodila carskim rezom svoju drugu djevojčicu i ovaj puta je situacija malo drugačija nego s prvom trudnoćom. Osim što imam puno više toga za srediti imam i laganu dijastazu trbušnih mišića. Ne pomlađujemo se i što smo starije, teže nam je skidati kile i oblikovati tijelo. Ja sam krenula na treninge i svaki dan ću vam dijeliti što jedem i kakve vježbe radim kod kuće kao i teretani. Ali jako bih voljela ako bi bile (bili) dovoljno hrabre da podijelite svoje fotke i priče u inbox sa mnom ili ako stavljate story da tagirate profil kako bi podijelila i vaše priče, jer svi imamo različita tijela i različite rutine i metabolizme i mislim da je bitno da se ne poistovjećujete samo sa mnom. Neke će krenuti s puno više kila, neke s puno manje i moramo ostati fokusirane i motivirane na cilj. Nadam se da će nam ova mala zajednica pomoći da ne skrenemo s puta. Iako nemam naviku brisati negativne komentare na svom privatnom profilu, na ovome ću cenzurirati bilo kakav govor mržnje i demotivaciju jer smo tu da budemo pozitivni! Hajdemo se baciti na posao ljudi! Nema labavo!!", napisala je Ella uz prvu objavljenu fotografiju na svom novom profilu.

Svi vjeruju da je Ella najveći dio napravila kad je donijela odluku, ona je time mnoge je pokrenula na rad, dok drugi misle da očekuje previše.

"Super su mi ovi komentari, ovo ti ne treba jer si majka. Zar majke trebaju biti debele i zapuštene jer inače nisu prave majke? Samo naprijed, Ella ja vjerujem da ćeš uspjeti. Trening i prehrana = rezultat", stoji u jednom komentaru.

Čitajte i:

Ella Dvornik s kćerima i suprugom pobjegla iz Zagreba: Vila u kojoj se odmaraju zaista oduzima dah

Zbog njihove obiteljske profi fotografije svi se rastapaju: 'Koliko ljubavi na jednoj fotografiji'

Suprug Elle Dvornik ne može više izdržati: 'Ovo je prokleto težak i naporan posao'

Linker
25. travanj 2024 14:50