Odlučne

Dramatičan make up nosi se i danju, ako imate hrabrosti!

Ništa našem licu ne može dati toliko dramatičan i seksi izgled kao debeli sloj tamnog sjenila na kapcima, upotpunjen s nekoliko poteza crnog tuša.

Uz "smokey eyes" i dobru frizuru najobičnija večer se može pretvoriti u štošta zanimljivo, jednom je prilikom konstatirala američka glumica Amanda Seyfried. Definitivno je u pravu - ništa našem licu ne može dati toliko dramatičan i seksi izgled kao debeli sloj tamnog sjenila na kapcima, upotpunjen s nekoliko poteza crnog tuša ili olovke na liniji trepavica, koji će istaknuti oči i dati im tajanstven izgled.

image
ANTHEA SIMMS/CAMERAPRESS/PRO

Da će dotični make-up look biti ultimativni hit predstojeće sezone uvjerili smo se prateći modne revije za jesensko-zimsku sezonu 2022./2023., na kojima su slavni svjetski vizažisti na modelima demonstrirali sve moguće vrste "smokey eyes" šminke, od njezinog klasičnog izdanja pa do "metalizirane" verzije.

image
AVALON/AVALON/PROFIMEDIA
image
PRESS
image
PRESS

Za dan se preporučuje korištenje neutralnih zemljanih tonova, dok je večer rezervirana za fatalnije nijanse - crnu, tamnoljubičastu i tamnoplavu varijantu. Ovaj make-up look zaokružite ružem boje kože ili bezbojnim sjajilom za usne jer fokus treba ostati - na očima.

Linker
20. travanj 2024 09:20