BEAUTY INSPIRACIJA

Dina Dragija otkrila nam je svoje beauty tajne: Njegovan izgled duguje ritualu prije spavanja

Modne kombinacije koje odvažno spajaju mladenačke trendove i eleganciju Dinin su zaštitni znak, baš kao i njezina prepoznatljiva duga, njegovana plava kosa, a kaže kako u svakoj prilici preferira što prirodniji izgled.

Zagrepčanka Dina Dragija lice je koje nerijetko viđamo u modnim kampanjama, a mnogima je poznata i kao supruga našeg nogometaša Tina Jedvaja. Svestrana Dina prvostupnica je međunarodnih odnosa i diplomacije te magistra antropologije kriminala i nasilja, koju na društvenim mrežama prati vojska od preko 20 tisuća pratitelja.

Modne kombinacije koje odvažno spajaju mladenačke trendove i eleganciju Dinin su zaštitni znak, baš kao i njezina prepoznatljiva duga, njegovana plava kosa, a u razgovoru nam je otkrila svoje beauty i modne tajne.

Simpatična Zagrepčanka priznaje kako nije sklona eksperimentiranju s izgledom te kako se drži onoga za što provjereno zna da joj dobro stoji.

image

Dina u kampanji za Krie Design

RICCARDO PLOZZER I ELISA DOLCI/KRIE DESIGN

"Nisam imala puno promašenih frizura, no jednom sam, u mlađim danima, sama sebi pokušala napraviti pramenove, što nije završilo bajno i umjesto boje koju volim završila sam sa sasvim drugom nijansom. Već godinama sam vjerna jednoj boji, ne volim eksperimentirati s dužinom iako mi se sviđaju razne frizure jer shvaćam da bi mi bilo teško vratiti staru frizuru", ispričala nam je Dina.

Od aktualnih trendova među frizurama, kaže, najviše joj se sviđaju šiške, koje posljednjih godinu dana doživljavaju svoj veliki povratak.

"Vidjela sam da dosta djevojaka nosi šiške, zaista ih obožavam, ali meni ih je bilo jako komplicirano održavati", ispričala je.

Dodaje kako je velika pobornica što prirodnijeg izgleda, te se vodi za onom "manje je više".

"Mislim da je svaka žena predivna na svoj način i da je bitno kako mi sami sebe vidimo. Moj savjet bi bio da ne treba pretjerivati sa šminkom, nego njegovati prirodni look i, naravno, našu unutarnju ljepotu jer to će se odmah vidjeti i na van", istaknula je.

image

Najviše voli smart casual stil

RICCARDO PLOZZER I ELISA DOLCI

Dinin suprug Tin igrač je moskovskog Lokomotiva, a i ona sama zbog prirode svog posla često putuje,pa joj njezini omiljeni beauty proizvodi nisu uvijek pri ruci. Ipak, kaže kako je tajna njezinog njegovanog izgleda u jednom proizvodu, koji je u svakoj prilici u njezinoj putnoj torbi.

"U pitanju je maska za detoksikaciju lica sa zeolitom koja mi je jako pomogla, a stavljam je svaku večer prije spavanja", otkrila je.

Za kraj smo zamolili Dinu da izdvoji aktualni modni trend u kojem se najviše pronašla.

"Jako mi se sviđa što je smart casual odijevanje postalo sve prihvatljivije, čak i na nekim formalnijim događanjima to odjednom više nije nešto neprikladno. To je nešto što zaista volim, jer osobno nisam ljubitelj visokih potpetica i pretežito sam u niskoj obući", zaključila je.

Linker
12. travanj 2024 07:04