baš cool

Bugarski brend predstavio neodoljivu kolekciju parfema koje možemo nositi kao modni dodatak

Kolekcija sadrži sedam različitih mirisa bez alkohola u sastavu te se mogu nadograđivati.

Bugarski modni brend By Far, poznat po neodoljiv mini baguettes torbicama i sandalama po pristupačnim cijenama, predstavio je novu mirisnu kolekciju By Far Daydreams koja je ujedno savršen modni dodatak. Riječ je o sedam mirisa koji se mogu međusobno nadograđivati i miješati, stvarajući tako neki potpuno drukčiji miris.

Glavno lice kolekcije je manekenka Kendall Jenner koja već dugo obožava ovaj brend. Svaki miris dolazi u staklenoj bočici od 100 ml koja se može reciklirati i kojom možete napuniti putnu bočicu od 20 ml koja služi i kao nosivi privjesak dostupan u šest šarenih nijansi sa zlatnim ili srebrnim detaljima. Dolazi uz karabiner koji se može pričvrstiti na vašu torbu, traperice ili bilo gdje drugdje gdje vam se uklapa ovaj svestrani modni dodatak.

Inače, brend su prije osam godine osnovale Valentina Ignatova, njezina sestra Sabina Gyosheva i njihova šogorica Denitsa Bumbarova. "Iskreno govoreći, nismo imale nikakvog iskustva u modi. Samo smo bile strastvene oko mode, a radilo se više o izgradnji nečega za nas tamo gdje smo mislili da postoji praznina na tržištu", rekle su dizajnerice za Vogue.

Na kolekciji parfema, ističu dizajnerice, radile su tri godine. "Prije svega, velike smo ljubiteljice parfema koji nam omogućuju da budemo dio njihovog nevjerojatnog, poetskog putovanja. Ali također smo, baš kao i s cipelama i torbicama, vidjele prazninu na tržištu za parfeme. Cilj je bio da kolekcija Daydream budu prvi parfemi koji se mogu nositi i nagorađivati te da je svaki kupac dio te kreacije", objasnile su dizajnerice.

U parfemima tako možemo naći hrpu neodoljivih nota poput kruške, geranija i vanilije, mješavinu sočnog kaktusa, lopoča i bijelog mošusa te akorde djeteline s četiri lista s ružičastim paprom i cvijetom naranče. Parfemi nemaju alkohola u sastavu, a baza svih sedam je mješavina turskog i bugarskog recikliranog eteričnog ulja ruže - ujedinjujuće esencije dobivene iz odbačene ružine vodice.

By Far Daydreams možete nabaviti na službenoj stranici brenda po cijeni od 1600 kuna.

Linker
19. travanj 2024 17:24