KAO IZ BAJKE

Božićno ruho omiljenih proizvoda: Kiehl‘s je predstavio limitiranu blagdansku kolekciju

Ovogodišnji jedinstveni 3D dizajn pakiranja osmislio je poznati kreativni studio za dizajn i animaciju Made by Radio, a kolekcija see sastoji od 6 omiljenih Kiehl’s formula za njegu kože.

I ove godine kozmetički brend Kiehl’s nastavlja tradiciju suradnje s renomiranim umjetnicima i umjetničkim studijima, koji svake blagdanske sezone dizajniraju pakiranja njihove limitirane blagdanske kolekcije.

Ovogodišnji jedinstveni 3D dizajn pakiranja osmislio je poznati kreativni studio za dizajn i animaciju Made by Radio, a kroz blagdansku kolekciju za 2022. godinu, koja se sastoji od 6 omiljenih Kiehl’s proizvoda, žele poslati poruku o važnosti brige o drugima.

image

Ultra Facial Cream

PRESS
image

Calendula Herbal-Extract Toner

PRESS

Također, ovogodišnja blagdanska animacija na kreativan i duhovit način dočarava Kiehl‘sov laboratorij za poklone (Kiehl’s Gifting Lab), kako bi svi ljubitelji brenda mogli osjetiti kako izgleda proces kreiranja omiljenih formula za njegu kože tako da one budu spremne za početak razdoblja darivanja.

image

Clearly Corrective Dark Spot Solution

PRESS
image

Midnight Recovery Concentrate

PRESS

Omiljene Kiehl‘s formule za njegu kože koje možete ove godine pronaći u neponovljivom blagdanskom 3D ruhu su Super Multi-Corrective Cream, Midnight Recovery Concentrate, Clearly Corrective Dark Spot Solution, Ultra Facial Cream, Calendula Herbal-Extract Toner i Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask.

Kiehl’s blagdansku kolekciju možete pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar), kao i na Kiehl’s webshopu na kojem su dostupni i ekskluzivni blagdanski setovi.

image

Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

PRESS
image

Super Multi-Corrective Cream

Linker
17. travanj 2024 09:42