NOVA ADRESA

Pogledajte kako izgleda stan čiju je cijenu Cara Delevingne spustila za 4,2 milijuna dolara

Britanski top model i glumica pohvalila se novim stanom na Manhattanu kojem je znatno srušila cijenu.

Da Cara Delevingne nije samo topmodel i super uspješna glumica, nego i vješta pregovaračica pokazala je prilikom akvizicije svog novog njujorškog stana. Početnu traženu cijenu od 15 milijuna dolara za troetažni stan od 460 četvornih metara sa šest spavaćih soba i pet kupaonica uspjela je spustiti za 4,2 milijuna dolara.

image

Troetažni stan nalazi se najvišim katevima zgrade iz 19. stoljeća

SOTHEBY‘S VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Tako je u direktnoj nagodbi s njegovim bivšim vlasnikom, američkim TV voditeljem Jimmyjem Fallonom za njega na kraju platila 10,8 milijuna dolara. Stan se nalazi u zgradi iz 1883. godine, a Jimmy Fallon je s vremenom postao vlasnik četiri stana na njezinom sedmom, osmom i devetom katu - riječ je o tri najviša kata zgrade - koje je renovirao, modernizirao i preuredio u jedan troetažni stan.

image

Top model se iskazao kao vješta pregovaračica

DNPHOTOGRAPHY/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Tako su spavaće sobe potpuno odijeljene od prostorija koje se svakodnevno koriste za druženje, jelo i zabavu, a stan ima vlastitu gimnastičku dvoranu, salon, bar, sobu za masažu, biljar i mnoge druge pogodnosti.

image

Američki televizijski voditelj i komičar u njemu je živio sa svojom četveročlanom obitelji

SOTHEBY‘S VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Američki televizijski voditelj i komičar u njemu je živio sa svojom četveročlanom obitelji, suprugom, filmskom producenticom Nancy Juvonen (55), te kćerima Frances Cole i Winnie Rose, dok će Cara Delevingne (29) u njega useliti sama.

image

Stan Care Delevingne može se pohvaliti fenomenalnim pogledom

SOTHEBY‘S VIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Zbog toga se mnogi pitaju nisu li 460 kvadrata previše za jednu osobu, te pretpostavljaju kako je Cara Delevingne njegovu kupnju shvatila kao dobru priliku za ulaganje. Vrijednost njezinog osobnog bogatstva procijenjuje se na 28 milijuna dolara, pa je ova investicija za nju bila itekako krupan zalogaj. A svi koji je poznaju tvrde da nakon kupnje ništa u stanu neće ostati isto, jer je Cara poznata po svom osebujnom i zahtjevnom stilu.

image

Dnevna soba

SOTHEBY‘S INT REALTY/PLANET/PLANET/PROFIMEDIA
image

Spavaća soba

SOTHEBY‘S INT REALTY/PLANET/PLANET/PROFIMEDIA
Linker
17. travanj 2024 12:25